Εκλεισε η πρώτη εβδομάδα προετοιμασίας. Εν αναμονή της αναχώρησης για Πράβετς

Πλατανιάς | 10 Ιουλίου 2016, 21:53

Ευκαιρία για ξεκούραση μετά τις πρώτες πολύ απαιτητικές προπονήσεις είχαν την Κυριακή οι παίκτες του Πλατανιά. Μάλιστα, η επιστροφή στις υποχρεώσεις τους θα συνδυαστεί τη Δευτέρα με "βαρύ" πρόγραμμα, αφού θα υπάρξει διπλή προπόνηση.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Σε αυτήν, αναμένεται να δώσει το παρών ο Δημήτρης Σωτηρίου που εξασφάλισε αναβολή από τον στρατό και έτσι θα γυρίσει στις υποχρεώσεις του. Ηδη μάλιστα βρίσκεται στο Μάλεμε ο Ηλιάδης που έχει ενταχθεί στις προπονήσεις της νέας του ομάδας.

Από εκεί και πέρα, η εβδομάδα που ξεκινά για τον Πλατανιά είναι ουσιαστικά η τελευταία εν όψει της αναχώρησης της αποστολής για το προπονητικό κέντρο του Πράβετς στη Βουλγαρία όπου θα πραγματοποιηθεί και φέτος το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Η αποστολή είναι προγραμματισμένο ν’ αναχωρήσει αεροπορικώς για τη Θεσσαλονίκη την Παρασκευή το απόγευμα και από εκεί θα μεταβεί οδικώς για το Πράβετς, όπου μεταξύ άλλων θα δοθούν τέσσερα φιλικά παιχνίδια απέναντι σε δύο ομάδες από τη Βουλγαρία, μία από το Ισραήλ και τέλος την Ξάνθη.

Το σημαντικό είναι ότι η πρώτη εβδομάδα της προετοιμασίας κύλησε πολύ καλά, το κυριότερο χωρίς αγωνιστικά προβλήματα και επίσης στις τάξεις του Πλατανιά, σε… συνέχεια από την περασμένη χρονιά, το κλίμα είναι εξαιρετικό. Τα νέα πρόσωπα αρχίζουν να εγκλιματίζονται σιγά-σιγά, με τελευταίος να είναι ο Ντιλαβέρ και από εδώ και στο εξής το βάρος επικεντρώνεται στο όσο το δυνατόν καλύτερο “χτίσιμο” της ομάδας.  

Estrella
Auto KCS

Rabona ad