«Έκλεισε ένας πετυχημένος κύκλος στον Μινώταυρο»

Μινώταυρος | 31 Μαΐου 2016, 11:39

Έπειτα από 4 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην τεχνική ηγεσία του Μινωταύρου, τον οποίο υπηρέτησε με επιτυχία και ως ποδοσφαιριστής, ο Γιάννης Μαρκάκης αποχώρησε ως φίλος.

Ο εκ των πιο πετυχημένων προπονητών στα Χανιά είχε αναλάβει τους “πράσινους” τον Απρίλιο του 2012, αντικαθιστώντας στη Δ’ Εθνική τον Βασίλη Παπαδάκη.

Η ανακοίνωση του Μινωταύρου:

Το Δ.Σ του Α.Ο ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΣ ΜΟΥΡΝΙΩΝ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει απόφαση για ολοκλήρωση της συνεργασίας του με τον προπονητή και κυρίως φίλο ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΡΚΑΚΗ, τον οποίο ευχαριστεί για την 5ετή επιτυχημένη παρουσία του στον σύλλογο και του εύχεται καλή επιτυχία στην συνέχεια της προπονητική και επαγγελματικής του σταδιοδρομίας. Η πόρτα του ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΥ θα είναι πάντα ανοιχτή για τον ΓΙΑΝΝΗ.

ΔΗΛΩΣΗ ΜΑΡΚΑΚΗ

«Μετά από 5 χρόνια κλείνει ένας πετυχημένος κύκλος συνεργασίας με τον ΜΙΝΩΤΑΥΡΟ στον οποίο κατακτήσαμε τίτλους και διατηρήσαμε την ομάδα σε υψηλό επίπεδο. Η αλλαγή και ανανέωση είναι απαραίτητη τόσο για μένα όσο και για την ομάδα. Ευχαριστώ τον Πρόεδρο, το Δ.Σ και όλους τους ποδοσφαιριστές που συνεργαστήκαμε τα πέντε αυτά χρόνια, για την άριστη συνεργασία και εύχομαι καλή επιτυχία στην ομάδα για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά.»

 

Mikel Chania Delivery
Digenakis

Rabona ad