Εκλέχθηκε β’ αντιπρόεδρος ο Άρης Λυχναράς

Χανιά | 20 Ιουλίου 2016, 18:10

Τη θέση του β’ αντιπροέδρου στο αναμορφωμένο προεδρείο της Φούτμπολ Λιγκ αναλαμβάνει ο Άρης Λυχναράς. Ο εκπρόσωπος του Κισσαμικού εκλέχθηκε από τις ομάδες κι έτσι θα είναι το υπ’ αριθμόν "3" διοικητικό πρόσωπο στη διοργανώτρια.

Πρόκειται σίγουρα για μια εξέλιξη σημαντική, που πιστοποιεί και την παρουσία πλέον του Κισσαμικού στο χώρο της Β’ Εθνικής. Ο κ. Λυχναράς εκλέχθηκε, λαμβάνοντας 4 ψήφους.

Οσον αφορά τη θέση του α’ αντιπροέδρου εκλέχθηκε ο μεγαλομέτοχος του Παναιγιάλειου Αντώνης Ρέλλας λαμβάνοντας 8 ψήφους.

Η διαδικασία έγινε στο Δ.Σ. που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (20/7) στα γραφεία της Φούτμπολ Λιγκ και ήταν το πρώτο επί προεδρίας του Στέλιου Σφακιανάκη.

Πριν από την ψηφοφορία αποσύρθηκαν όλες οι υπόλοιπες υποψηφιότητες, δηλαδή αυτές των Τάκη Γιαννόπουλου (Πανσερραϊκός), Βαγγέλη Χατζηιωάννου (Αγροτικός Αστέρας) και Αντώνη Λεβεντογιάννη (Απόλλων Σμύρνης).

Στη διαδικασία μετείχαν 12 ομάδες, ανάμεσα στις οποίες δεν ήταν ο Α.Ο. Χανιά και είναι οι εξής: Αχαρναϊκός, Καλλιθέα, Απόλλων Σμύρνης, Παναιγιάλειος, Λαμία, Κισσαμικός, Αιγινιακός, Σπάρτη, Πανσερραϊκός, Πανελευσινιακός, Αγροτικός Αστέρας, ΟΦΗ). Ακόμα μετείχε η ΕΠΟ διά του αναπληρωτή προέδρου Βαγγέλη Τοπολιάτη και ο Στέλιος Σφακιανάκης.

Estrella
Minetta Car Pack
/blentcoffee

Rabona ad