Εκκρεμές το τηλεοπτικό… αλλά σε βίντεο όλη η SL2

Super League 2 12 Σεπτεμβρίου 2023, 16:52

Χωρίς ουσιαστικές απαντήσεις παραμένει το θέμα σχετικά το τηλεοπτικό τοπίο για την χρονιά που ξεκινά στην Super League 2.

/Bella Pizza

Αυτή τη στιγμή δεν διευκρινίζεται το τι μέλλει γενέσθαι και αν ειδικότερα η ΕΡΤ θα συνεχίσει να στηρίζει το πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας. Προφανώς το ζήτημα είναι αρκετά σύνθετο και μάλλον επιχειρείται μία πολιτική λύση…

Πρακτικά, το πρωτάθλημα βρίσκεται λίγο πριν την σέντρα και συμφωνία για τα τηλεοπτικά δεν υπάρχει με ό,τι αυτό συνεπάγεται συν τοις άλλοις και για τα όποια έσοδα θα προέκυπταν για τις ΠΑΕ.

Από ‘κει και πέρα αποφασίστηκε για λόγους που έχουν να κάνουν με το θέμα που απασχόλησε και αρκετές εβδομάδες την κατηγορία αυτό το καλοκαίρι, σχετικά με τα χειραγωγημένα παιχνίδια, να βιντεοσκοπείται όλο το πρωτάθλημα. Συνεπώς σε όλα τα παιχνίδια σε κάθε αγωνιστική θα υπάρχει τηλεοπτική κάλυψη αλλά για λόγους που αφορούν το συγκεκριμένο ζήτημα.

«Αποφασίστηκε η βιντεοσκόπηση όλων των αγώνων του πρωταθλήματος Super League 2, 2023-2024», αναφέρει στη λιτή ανακοίνωση που εξέδωσε η διοργανώτρια.

Estrella
Stathakis Theodoros
Papantonakis Cards
10 years theatro
Nymfi-Restaurant
Gyrothalassia
Minetta top plus
KTEO Κρήτης
blentcoffee
Poppies sexy show club

Rabona ad