Εκκρεμές ακόμα του Κουλιμπαλί – Ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα!

Πλατανιάς | 30 Αυγ 2016, 13:36

Ανοικτό παραμένει το θέμα της παραχώρησης του Ουσμάν Κουλιμπαλί στον Παναθηναϊκό. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του athlitiko, ο Πλατανιάς είναι εδώ και μερικές ώρες σε αναμονή προκειμένου να λάβει μια καλύτερη πρόταση από τους "πράσινους" για τον 27χρονο δεξιό μπακ από το Μάλι. Τι συνεπάγεται αυτό; Ότι είναι ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα!

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Το σίγουρο είναι ότι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει συμφωνία -πολύ δε περισσότερο που να θεωρείται οριστική- ότι ο Κουλιμπαλί θα συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό! Μπορεί μέσα στις επόμενες ώρες να καταγραφεί αυτή η εξέλιξη, όμως τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν υπάρχει συμφωνία.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ο Πλατανιάς έχει αντιπροτείνει στην αρχική πρόταση του Παναθηναϊκού περισσότερα χρήματα και από εκεί και πέρα, αυτή… αναμένεται. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι, όπως αναφέρουν τουλάχιστον κάποιες πληροφορίες που έχουμε στη διάθεσή μας, το “τριφύλλι” έχει προτείνει ένα ποσό κοντά στις 170.000-180.000 ευρώ, με τον Πλατανιά να αξιώνει γύρω στις 250.000 ευρώ.

Επίσης, υπάρχουν πληροφορίες όπου σύμφωνα με αυτές, ο Παναθηναϊκός δεν τα έχει βρει ούτε με τον Κουλιμπαλί… Ολα αυτά για την ώρα σημειώνουμε όμως και πάλι, διότι τα πράγματα μπορεί ν’ αλλάξουν από στιγμή σε στιγμή.

Πηγή από τον Πλατανιά αναφέρει εν τω μεταξύ τα εξής μιλώντας στο athlitiko: «Είμαστε σε διαπραγματεύσεις. Περιμένουμε. Η μεταγραφή δεν έχει κλείσει ακόμα. Ό,τι είναι να γίνει θα γίνει μέσα στις επόμενες ώρες. Ακόμα δεν είναι τίποτα σίγουρο». 

Estrella
Auto KCS

Rabona ad