Έκκληση για βοήθεια από την Επισκοπή

Επισκοπή | 7 Φεβρουαρίου 2023, 19:54

Στις ΗΠΑ βρίσκεται ο αντιπρόεδρος της Επισκοπής, Ανδρέας Παπαδάκης, για σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει η εγγονή του, Αλεξάνδρα, με την ομάδα του Ρεθύμνου να απευθύνει έκκληση για βοήθεια.

/Bella Pizza

Η Αλεξάνδρα έχει διαγνωστεί με πρόβλημα στον εγκέφαλο και για τον λόγο υπάρχει η δυνατότητα οικονομικής στήριξης στην πλατφόρμα πληθοχρηματοδότησης GoFundMe.

Η ενημέρωση της Επισκοπής αναφέρει σχετικά:

«Η ζωή δεν είναι μόνο μπάλα, γκολ και βόλτες… Δεν είναι μόνο δάκρυα και χαρές για την αγαπημένη μας ομάδα. Είναι και αγωνία για την ίδια τη ζωή και τα ευτράπελά της.

Σ’ αυτά τα ευτράπελα, δυστυχώς, η μοίρα παίζει ένα δύσκολο παιγνίδι στην εγγονή του αντιπροέδρου της ΠΑΕ Επισκοπής, Ανδρέα Παπαδάκη, η οποία έχει διαγνωστεί με πρόβλημα στον εγκέφαλο.

Ο ίδιος ο αντιπρόεδρός της ομάδας μας βρίσκεται αυτή τη στιγμή στις ΗΠΑ ψάχνοντας ό,τι καλύτερο υπάρχει από ιατρική φροντίδα και κάλυψη.

Με μικροποσά των 5, 10, 20 ή 50 ευρώ (φυσικά ευπρόσδεκτα και τα παραπάνω) ο δρόμος αυτός θα γίνει πιο βατός για την 11χρονη Αλεξάνδρα.

Η Αλεξάνδρα είναι ένα παιδί όπου πρωταγωνιστούσε σε όλα τα αθλήματα του σχολείου της.

Έκκληση λοιπόν για άμεση βοήθεια σε όποιον μπορεί να σταθεί δίπλα στην Αλεξάνδρα, στον Ανδρέα μας στην οικογένειά τους που είναι οικογένεια της Επισκοπής μας.»

Estrella
Chania cash
KTEO Κρήτης
Minetta top plus
xoriatiko
Poppies sexy show club

Rabona ad