Εκκίνηση με 5η θέση στη Δανία για Μηλάκη

Ποδηλασία | 11 Νοεμβρίου 2022, 15:12

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα η Ηρώ Μηλάκη συμμετέχει στο διεθνές μίτινγκ DBC 3 Days, στο Μπάλεραπ της Δανίας.

KTEO Κρήτης

Στην πρώτη μέρα των αγώνων η Ρεθυμνιώτισσα πρωταθλήτρια του Ατλαντα Ρεθύμνου κατέλαβε την 5η θέση στο αγώνισμα του elimination, έπειτα από εξαιρετική εμφάνιση.

Η ενημέρωση της Ομοσπονδίας είναι η εξής:

Η αγωνιστική δράση συνεχίζεται για την πρωταθλήτρια του ΠΑΣ Άτλας Ρεθύμνου, Ηρώ Μηλάκη, η οποία βρίσκεται ήδη στο Ballerup της Δανίας, συμμετέχοντας στο διεθνές μίτινγκ DBC 3 Days.

Η πρωταθλήτρια βρίσκεται σε ανοδική πορεία καθώς  εξακολουθεί να προετοιμάζεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ενόψει του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος ποδηλασίας πίστας που θα διεξαχθεί τον Φεβρουάριο. Ήδη στην πρώτη μέρα των αγώνων κατέλαβε την 5η θέση στο αγώνισμα του elimination, πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση, ενώ νικήτρια αναδείχθηκε η παγκόσμια πρωταθλήτρια από τη Μεγάλη Βρετανία, Neah Evans. Επίσης, στο Madison και με συναθλήτρια τη νεαρή Ιρλανδή, Mc Hale, κατέλαβαν τη 10η θέση. Οι αγώνες συνεχίζονται με το points Race σήμερα και αύριο θα συμμετάσχει στο αγώνισμα του Elimination.

manolikakis

Rabona ad