Εκδρομή για το Δημοτικό Σχολείο Στερνών στο γήπεδο Καθιανών (pics)

Ακαδημίες Ποδοσφαίρου Ακρωτηρίου | 19 Οκτωβρίου 2017, 14:03

Μετά το Γυμνάσιο Κουνουπιδιανών και το Δημοτικό Σχολείο Παζινού, σειρά για την εκδρομή στο γήπεδο των Καθιανών πήρε το Δημοτικό Σχολείο Στερνών του οποίου τα παιδιά βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις για μία ξεχωριστή εκδρομή.

Όπως αναφέρεται και στην ανακοίνωση, τα παιδιά διασκέδασαν με διάφορα παιχνίδια στο χόρτο με τη βοήθεια του Τεχνικού Διευθυντή των ομάδων Ακρωτηρίου, Βασίλη Παπαδάκη, του Γυμναστή και Προπονητή, Στέφανου Βασιλομιχελάκη, αλλά και την “ψυχή” του γηπέδου, που δεν είναι άλλος από τον Αλέκο Γεωργαλάκη ο οποίος ήταν για ακόμα μία φορά εκεί για να προσφέρει το καλύτερο δυνατό στα παιδιά του Σχολείου.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Ένα πολύ όμορφο και γεμάτο ζωντάνια πρωινό, ζήσαμε σήμερα όσοι βρεθήκαμε στο γήπεδο Καθιανών. Τα παιδιά του Δημοτικού Σχολείου Στερνών, μας χάρισαν απλόχερα τα χαμόγελά τους και μας γέμισαν όμορφα συναισθήματα! Αγόρια και κορίτσια έπαιξαν ποδόσφαιρο, έτρεξαν σε σκυταλοδρομίες και διασκέδασαν με την καθοδήγηση του Τεχνικού Διευθυντή μας Βασίλη Παπαδάκη, του Γυμναστή μας Στέφανου Βασιλομιχελάκη και την υποστήριξη του φροντιστή μας Αλέκου Γεωργαλάκη, σε μια άκρως αθλητική εκδρομή! Συγχαρητήρια στην μικρή Μαρία, που κέρδισε το μετάλιο συμπεριφοράς! Ευχαριστούμε τους εκπαιδευτικούς και τα παιδιά για την επίσκεψη, σε ένα χώρο που ανήκει στα παιδιά του Ακρωτηρίου και πάντα θα τα υποδεχόμαστε με χαρά. Οι Ακαδημίες Ποδοσφαίρου Ακρωτηρίου επιζητούν τη συνεργασία με φορείς και συλλόγους γενικότερα, ώστε όλοι μαζί μέσα από τα “Μαθήματα ζωής”, να ελπίζουμε σε ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά μας!

ekdromi sternes

ekdromi sternes.jpg1

karta antonis garden