Εκδικάστηκε η έφεση – Τι λέει στο athlitiko ο Σωτ. Μαυρονάσιος

Χανιά | 12 Ιουλίου 2017, 22:23

Το πολύκροτο ζήτημα της έφεσης συζητήθηκε στην Επιτροπή Εφέσεων για τον Α.Ο. Χανιά, ο οποίος ουσιαστικά περνά πλέον σε μια φάση αναμονής εν όψει της οριστικής απόφασης, η οποία κατά πάσα πιθανότητα θα ανακοινωθεί την επόμενη εβδομάδα.

Συγκεκριμένα και όπως αναμενόταν, η υπόθεση συζητήθηκε την Τετάρτη το απόγευμα στο δικαστήριο. Εκεί, ο ΑΟΧ εκπροσωπήθηκε από τους δύο δικηγόρους που έχουν αναλάβει την υπόθεση και πρόκειται για τους Αργύρη Λίβα και Νίκο Μπιλίρη.

Η εκδίκαση διήρκησε περίπου 20 λεπτά, ήταν δηλαδή σχετικά σύντομη… πλην ουσιαστική. Ο ΑΟΧ ρωτήθηκε μεταξύ άλλων από τον πρόεδρο του δικαστηρίου γιατί δεν κάλυψε την εγγυητική όταν αυτή κατέπεσε (για να ακολουθήσει η ανάκληση του πιστοποιητικού) και οι εξηγήσεις που δόθηκαν έχουν να κάνουν με τις μεγάλες υποχρεώσεις που παρουσιάστηκαν με τις προσφυγές μέσα στη σεζόν. Ουσιαστικά, ο ΑΟΧ ζήτησε να αλλάξει η τιμωρία και από την ποινή της αφαίρεσης των βαθμών να μετατραπεί σε πρόστιμο.

ΣΩΤΗΡΗΣ ΜΑΥΡΟΝΑΣΙΟΣ: ΕΙΜΑΣΤΕ -ΠΟΛΥ- ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΙ

Το athlitiko επικοινώνησε με τον εκ των διοικητικών ηγετών της ΠΑΕ Α.Ο. Χανιά, τον αντιπρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της ομάδας, Σωτήρη Μαυρονάσιο, ο οποίος και εξέφρασε την αισιοδοξία του για αίσιο τέλος αυτής της πολύ μεγάλης περιπέτειας για το σύλλογο. «Δώσαμε τις εξηγήσεις μας και βάσει των όσων τόνισαν, αλλά και μας διαβεβαίωσαν οι δικηγόροι μας είμαστε πολύ αισιόδοξοι ότι το θέμα θα λήξει ομαλά για μας. Η τιμωρία είμαστε πεπεισμένοι ότι θα αλλάξει και θα μετατραπεί σε πρόστιμο. Περιμένουμε και όπως μας τονίστηκε από το δικαστήριο, μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα ξέρουμε την απόφαση», τόνισε στο athlitiko ο κ. Μαυρονάσιος.

Estrella
/psiloritischania