Εκανε τη… ζημιά ο Γιάκος…

Χανιά | 21 Φεβρουαρίου 2021, 17:31

Ο Ευριπίδης Γιάκος ήταν το κεντρικό πρόσωπο του αγώνα ανάμεσα στον Απόλλωνα Λάρισας και τα Χανιά.

Μπορεί να υπήρχαν κι άλλοι “πρώην” στις δύο ομάδες (Τασιούλης, Γκέκας – Ανδρέου, Λαμπίρης, Μπραμπίγια) αλλά ο Ηπειρώτης μεσοεπιθετικός άνηκε μέχρι πρότινος στα Χανιά και έζησε πιο έντονα από τον καθένα το παιχνίδι, θέλοντας να δώσει τις δικές του απαντήσεις.

Στα Χανιά στο β’ μισό της περασμένης σεζόν μέτρησε 8 συμμετοχές και 3 γκολ, ενώ φέτος πρόλαβε να παίξει όλα κι όλα 3 ματς ως αλλαγή. Στον Απόλλωνα μαζί με το παιχνίδι κόντρα στην πρώην ομάδα του κατέγραψε το 4ο 90λεπτό του.

Μάλιστα ήταν εκ των διακριθέντων για τους νικητές, κάνοντας και δύο εξαιρετικές ενέργειες στο δεύτερο ημίχρονο, όπου από τη δεύτερη με τη διαγώνια μπαλιά στον Σκούπρα ξεκίνησε και το γκολ του Ομπράντοβιτς, για το οποίο χρεώνεται την ασίστ ο Γιάκος που προσπάθησε να σκοράρει με πλασέ στην κίνηση αλλά ουσιαστικά η μπάλα στρώθηκε στον συμπαίκτη του.

Με το σφύριγμα της λήξης αρκετοί συμπαίκτες του έτρεξαν να τον αγκαλιάσουν γνωρίζοντας πόσο πολύ ήθελε και ο ίδιος – πέρα από την ομάδα του – να κερδίσει αυτό το παιχνίδι.

Estrella
Minetta Car Pack
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/psiloritischania