Εισηγητής σε ημερίδα ο Λεωνίδας Παπαδάκης

Πλατανιάς | 30 Ιουνίου 2016, 19:38

Βασικός εισηγητής στην Επιμορφωτική Ημερίδα που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Ν. Χανίων, ήταν ο Λεωνίδας Παπαδάκης

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο Χανιώτης προπονητής φυσικής κατάστασης του Πλατανιά, Λεωνίδας Παπαδάκης ήταν ο κεντρικός εισηγητής στην Επιμορφωτική Ημερίδα που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Ν. Χανίων “Ο Παγκρήτιος”. Σε αυτή, που έγινε στο Εργατικό Κέντρο Ρεθύμνου, το παρών έδωσε μεγάλος αριθμός προπονητών.

Με θέμα “Περίοδος προετοιμασίας και ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο” ο Λεωνίδας Παπαδάκης ανέλυσε έναν καινοτόμο τρόπο διάρθρωσης της προετοιμασίας, συγχωνεύοντας την φυσική κατάσταση, τεχνικά και νοητικά στοιχεία της προπονητικής διαδικασίας. Μάλιστα η παρουσίαση συνοδεύτηκε από την προβολή σχετικών βίντεο.

Εκτός από τον Λεωνίδα Παπαδάκη στην ημερίδα μίλησαν η Αθλητική Ψυχολόγος Λίνα Ψούνη και ο καθηγητής Φυσικής Αγωγής και Υπεύθυνος της Ακαδημίας Candia Sport Soccer School Κώστας Καλπακίδης.

Η Ημερίδα άνοιξε με την ομιλία του Γενικού Γραμματέα του Συνδέσμου Προπονητών Δημήτρη Ανθούση και συνεχίστηκε με την ομιλία του Α’ Αντιπρόεδρου του Συνδέσμου Γιώργου Μανωλακάκη και τους χαιρετισμούς του προέδρου της ΕΠΣ Ρεθύμνου Γιώργου Δασκαλομαρκάκη, του προέδρου της ΕΔ/ΕΠΣΡ Αρχοντή Βαμβακίδη, του Αντιδημάρχου Ρεθύμνου Δημήτρη Λαχνιδάκη και του Περιφερειακού Συμβούλου Ρεθύμνου Γιάννη Παρασύρη. Την Ημερίδα συντόνιζε ο Υπεύθυνος Επιμόρφωσης του Συνδέσμου Μανώλης Μπασιάς.

Estrella
Auto KCS

Rabona ad