Εισαγγελέας Σιμιτζόγλου: Περιμένω να ολοκληρωθούν οι καταθέσεις

Πλατανιάς | 4 Μαΐου 2017, 16:41

Μετά την ολοκλήρωση των καταθέσεων από πλευράς Πλατανιά στην αστυνομία για τα γεγονότα του "Καραϊσκάκη" ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας που χειρίζεται την υπόθεση, Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου, θα αξιολογήσει τα δεδομένα και θα αποφασιστεί ποια θα είναι η συνέχεια.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο κ. Σιμιτζόγλου μιλά σήμερα στην εφημερίδα “Δημοκρατία” και παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον όσα αναφέρει.

Σύμφωνα με όσα λέει λοιπόν: «Περιμένω να ολοκληρωθούν οι καταθέσεις για να ζητήσω και να πάρω στα χέρια μου όλο το υλικό από αυτά που υποστηρίζουν οι ποδοσφαιριστές του Πλατανιά. Δυστυχώς, εγώ δεν έχω δικαίωμα να πάρω κατάθεση. Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία που διενεργεί η Εισαγγελία Πειραιώς, η οποία προχωράει με γοργούς ρυθμούς, θα τη ζητήσω προκειμένου να λάβω γνώση και να πράξω τα δέοντα. Εδώ πρέπει όλα να είναι επίσημα. Οχι δηλώσεις στον Τύπο, όπου καθένας λέει διάφορα. Επίσημες καταθέσεις στην Αστυνομία, όπως γίνεται αυτή τη στιγμή με τους ανθρώπους του Πλατανιά. Οπως γίνεται τώρα από την Αστυνομία Χανίων. Πρώτα θα δω τις επίσημες καταθέσεις και στη συνέχεια θα κρίνω».

Για το χρόνο που θα διαρκέσει η διαδικασία: «Δεν μπορώ να μιλήσω για χρόνο, αν και θα ξαναπώ ότι όλα “τρέχουν” αρκετά ικανοποιητικά. Εδώ δεν υπάρχουν κάμερες, δεν υπάρχει τηλεόραση και υπάρχουν διαφορετικές απόψεις. Χρειάζονται οι επίσημες καταθέσεις, λοιπόν, ώστε να αξιολογηθούν».

Estrella
Auto KCS