Είναι οριστικό! Αναστέλλονται όλα τα Εθνικά πρωταθλήματα

Γενικά Θέματα - Ποδόσφαιρο | 9 Νοεμβρίου 2016, 17:14

Οι εξέλιξεις που προέκυψαν με τον Γιώργο Μπίκα οδηγούν το δύσμοιρο ελληνικό ποδόσφαιρο σε μια ακόμα αναστολή της αγωνιστικής δράσης του.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Με ανακοίνωσή της η Διοικούσα Επιτροπή ενημερώνει ότι αναστέλλεται η διεξαγωγή όλων των πρωταθλημάτων μέχρι την ανακοίνωση του πορίσματος της Πυροσβεστικής.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Το μέλος της ΠΔΕ της ΕΠΟ και Πρόεδρος της ΚΕΔ κ. Γιώργος Μπίκας κατάγγειλε σήμερα την καταστροφή της οικίας του στη Χαλκιδική από ύποπτη πυρκαγιά, τα αίτια της οποίας ερευνώνται από την Πυροσβεστική Υπηρεσία. 

Η Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή της ΕΠΟ αποφάσισε σε έκτακτη συνεδρίασή της την αναστολή της διεξαγωγής όλων των εθνικών ποδοσφαιρικών πρωταθλημάτων μέχρι την ανακοίνωση του πορίσματος της έρευνας των αιτίων της πυρκαγιάς από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, οπότε και θα επανεξετάσει την στάση της. 

Η ΠΔΕ εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή της στον κ. Γεώργιο Μπίκα, τον οποίο και θα στηρίξει με κάθε τρόπο. 

Η ΠΔΕ ενημέρωσε για την απόφασή της αυτή τον εκπρόσωπο των FIFA/UEFA στην Ελλάδα κ. Κωστάκη Κουτσοκούμνη, οποίος με τη σειρά του ενημέρωσε τις FIFA και UEFA». 

Το χειρότερο από όλα είναι ότι ήδη, FIFA και UEFA, έχουν ενημερωθεί για τις εξελίξεις και πλέον εξετάζεται σοβαρά ακόμα και το ενδεχόμενο του… ποδοσφαιρικού Grexit!

Estrella
Papantonakis Cards