Είναι καθαρό το πρωτάθλημα της Β Εθνικής; “Την απάντηση την ξέρουμε όλοι”

Football League 10 Απριλίου 2017, 19:35

Αυτή ήταν η απάντηση του Δημήτρη Σπανού. Διαβάστε τη συνέντευξη του τεχνικού του Παναιγιάλειου.

Συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης “Metropolis 95,5” παραχώρησε ο Δημήτρης Σπανός, ο οποίος αναφέρθηκε στη χθεσινή αναμέτρηση της ομάδας του με τη Λαμία και στη διαιτησία αυτής, που προκάλεσε την ανακοίνωση του Άρη. Διαβάστε τα όσα είπε…

Για τον ποδοσφαιριστή που έκανε το πέναλτι: «Είναι μια ιδιάζουσα περίπτωση. Είναι Αιγιώτης, έχει παίξει τόσο χρόνια στην ομάδα, ζει εδώ, έχει μαγαζί. Εγώ δε θέλω να μπω σε διαδικασία με το πονηρό. Έκανε λάθος.»

Γιατί τον βγάλατε; «Όταν γίνουν δύο λάθη δεν μπορεί να γίνει και τρίτο; Ένα με τον Απόλλωνα και ένα με τη Λαμία.»

Εάν θα τον ξαναχρησιμοποιήσει: «Δεν θα τον ξαναβάλω. Το αυτονόητο δεν είναι; Ο προπονητής είναι εδώ για να διορθώνει τα λάθη της ομάδας του. Όταν γίνονται δύο επαναλαμβανόμενα λάθη τραγικά, δεν πρέπει να μην επιτρέψω να ξαναγίνουν. Αυτό θα προσπαθήσω να κάνω για την ομάδα μου. Το αυτονόητο είναι. Σε όλους πάει αλλού το μυαλό, αλλά η διαφορά είναι εάν μπορούμε να πούμε κάτι όταν δεν είμαστε σίγουροι. Υπάρχει μια ομάδα που αποτελείται από νεαρά παιδιά και οι έμπειροι είναι δύο, τρεις. Πρέπει να διαφυλάξουμε και τα συμφέροντα της ομάδας μου.»

Για την επανάληψη του πέναλτι: «Δεν είναι επανάληψη. Το ξέρουν άπαντες. Επειδή σε αυτή την ομάδα προσπαθούμε να τηρήσουμε άλλους κώδικες και όλα αυτά τα σκεπάζει ένα χέρι. Θα έπρεπε να βγω και να μιλήσω γι’ αυτή τη φάση, αλλά δε έχω το σθένος να το κάνω, γιατί δυστυχώς φταίμε εμείς. Βάλαμε την ομάδα σε μια πρωτόγνωρη για μας κατάσταση. Όταν κάνουμε εμείς ένα τόσο τραγικό λάθος δεν μπορούμε να μιλήσουμε για την επανάληψη. Κοροϊδευόμαστε;»

Για τον διαιτητή της αναμέτρησης: «Ήταν ένας διαιτητής που ήταν εξαιρετικός. Θα βάλω σε μια παρένθεση την εκτέλεση του πέναλτι. Θα ήταν άλλο το αποτέλεσμα. Το ύφος του, η πειθαρχία του, ήταν εξαιρετικός. Εγώ πραγματικά εξεπλάγην, αλλά δυστυχώς αυτό που έκανε, κάλυψε τα πάντα.»

Για την ανακοίνωση του Άρη: «Είναι η συνείδηση που έχει κάποιος, τι νιώθει μέσα του και πώς θα το εκφράσει. Δεν θα μπω ποτέ σε αυτή τη διαδικασία. Εγώ μέσα μου είμαι καλά και με ενδιαφέρει να σωθεί η ομάδα μου. Δεν με ενδιαφέρει αν επέμβει εισαγγελέας ή πει οτιδήποτε.»

Εάν είναι καθαρό το πρωτάθλημα της Β Εθνικής: «Φιλολογική και ρητορική είναι η ερώτηση. Την απάντηση την ξέρουμε όλοι μας, αλλά μπορεί να γίνει πάρα πολύ ανταγωνιστικό. Από εμάς εξαρτάται.»

Estrella
Auto KCS
Minetta Car Pack
xoriatiko
Papantonakis Cards

Rabona ad