Είναι 6ος και… περιμένει!

Πλατανιάς | 20 Μαρτίου 2016, 23:50

"Δυνατά" στο παιχνίδι της 6ης θέσης και υπό προϋποθέσεις ακόμα και της 5ης θέσης εισέρχεται ο Πλατανιάς μετά και την ολοκλήρωση του μεγαλύτερου μέρους της 27ης αγωνιστικής. Απομένει φυσικά το πολύ μεγάλο ματς στα Γιάννενα, ανάμεσα σε ΠΑΣ και Πανιώνιο.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Αυτή τη στιγμή ο Πλατανιάς κρατιέται στην 6η θέση μετά την ήττα του Αστέρα από τον Ολυμπιακό. Ένα αποτέλεσμα, που κακά τα ψέματα, περίμεναν οι “ερυθρόλευκοι” των Χανίων.

Τώρα, για τη συνέχεα και με το δεύτερο διαδοχικό “διπλό” στη Βέροια να έχει ανοίξει την όρεξη, ο Πλατανιάς προσβλέπει σε ανάλογη συνέχεια. Ωστόσο χρειάζεται και την τύχη μαζί του αφού η 6η θέση καταρχήν, αλλά ενδεχομένως και η 5η θα εξαρτηθούν από μία σειρά από παράγοντες που παίζουν σημαντικό ρόλο.

Ο Πλατανιάς είναι στο… κατόπι του Πανιωνίου ελπίζοντας από τη μία, είτε αν τον “ρίξει” από την 5η θέση είτε καταλαμβάνοντας την 6η, οι “κυανέρυθροι” στο ενδεχόμενο που δεν πάρουν αδειοδότηση να παίξουν στη θέση τους στα πλέι οφ!

Ετσι, εν ολίγοις, έχουν τα πράγματα στον Πλατανιά, με τη νίκη στη Βέροια να έχει σκορπίσει τον ενθουσιασμό, αφού η ομάδα βρίσκεται τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε με πιθανότητες να συμμετάσχει στα πλέι οφ, άρα και στην Ευρώπη τη νέα σεζόν. 

Estrella