Είδε το ΙΝΚΑ μαζί με Αλεξάκη ο Βαρουξάκης

ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ | 27 Μαρτίου 2016, 0:45

Στο γήπεδο Αγίων Αποστόλων βρέθηκε το απόγευμα του Σαββάτου ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Πλατανιάς Στέλιος Βαρουξάκης, παρακολουθώντας το παιχνίδι της ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ με τα Κεραμειά.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο πρώην ισχυρός άνδρας της Χανιώτικης ΠΑΕ παρακολούθησε το ματς παρέα με τον πρόεδρο του Προμηθευτικού και Καταναλωτικού Συνεταιρισμού ΙΝΚΑ Απόστολο Αλεξάκη, που βρίσκεται πάντα στο πλευρό της ομάδας.

Στην παρέα ήταν το μέλος του Δ.Σ. του Πλατανιά Βαλάντης Μαλανδράκης που αποτελεί συνδετικό κρίκο ανάμεσα σε Πλατανιά και ΙΝΚΑ που έχουν ξεκινήσει συνεργασία το τελευταίο διάστημα, αλλά και ο αντιπρόεδρος της ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ Ανδρέας Χιωτάκης.

Η σχετική αναφορά στο Δελτίο Τύπου της ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ (απ’ όπου και η φωτογραφία): Βέβαια, στο πλευρό της ομάδας βρέθηκε για μία ακόμη φορά ο πρόεδρος του Προμηθευτικού και Καταναλωτικού Συνεταιρισμού ΙΝΚΑ, Απόστολος Αλεξάκης (μαζί με τον πρώην πρόεδρο της ΠΑΕ Πλατανιάς, Στέλιο Βαρουξάκη, το μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ Πλατανιάς, Βαλάντη Μαλανδράκη και το στέλεχος του Συνεταιρισμού ΙΝΚΑ και αντιπρόεδρο της ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ, Ανδρέα Χιωτάκη)

 

Estrella