Είδε τις “ρεζέρβες” ο Παντέλης στο φιλικό με τον Αρη Σ. (0-1)

Χανιά | 14 Μαρτίου 2017, 21:44

Ο Νίκος Παντέλης είχε την ευκαιρία να δει την ομάδα του και ειδικότερα τους παίκτες που δεν παίζουν τόσο πολύ μέχρι σήμερα για τον Α.Ο. Χανιά αγωνιζόμενους στο φιλικό απέναντι στον Αρη Σούδας που έληξε με σκορ 1-0 χάρη στο γκολ του Αφράτη.

/Bella Pizza

Συνολικά, ο τεχνικός του ΑΟΧ είχε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει 13 παίκτες, βγάζοντας τα συμπεράσματά του. Οσον αφορά το γκολ, αυτό ήρθε από τον Αφράτη στο 35ο λεπτό με πλασέ.

Αναλυτικά η σύνθεση για τον ΑΟΧ είναι η εξής: Γεωργίου (60′ Λάλι), Δρίζης, Μηλιώτης, Θεολόγου, Αφράτης, Κοζάκης, Μούδιος, Κρασουδάκης, Καρβούνης (60′ Παρασκευόπουλος), Μέρο, Ντούμος

Από την άλλη, ο Αρης Σούδας είχε μια πολύ καλή εικόνα και παράλληλα την ευκαιρία να μετρήσει τις δυνάμεις του απέναντι σ’ έναν αντίπαλο Β’ Εθνικής κατηγορίας. 

Η σύνθεση για τον Αρη είναι η εξής: Κουκλάκης, Φέζγκα (46′ Παντελακάκης), Μπακογιάννης, Τερεράκης Δ. (46′ Τσέκοφ), Στεφανίδης (46′ Κεμπάτσι), Τερεράκης Κ. (46′ Αρτσιδάκης), Μπραουδάκης, Γαβαλάς, Γαλανάκης, Σκαρπέτης (30′ Στρατουδάκης), Μιχαλόπουλος (46′ Κεμπάτσι) 

Estrella
Minetta top plus
/blentcoffee

Rabona ad