Η ομάδα του Βαρυπέτρου έγραψε ιστορία και καταφέρνει πολύ νωρίς με την ίδρυσή της ουσιαστικά να φτάσει στην πρώτη της μεγάλη επιτυχία, αξιοποιώντας και το ματς στο Κολυμπάρι την ίδια ώρα όπου ο Ποσειδών νικούσε την Επισκοπή.
Ο Χάλης θα αγωνιστεί έτσι από την επόμενη περίοδο για πρώτη φορά στη Β’ Γυναικών, σε ένα νέο και ακόμα πιο δύσκολο ξεκίνημα σε μία διαφορετική κατηγορία. Η Σουζάνα Ζντράβκοβιτς ήταν η μεγάλη πρωταγωνιστρία αφού είχε συμμετοχή σε 5 από τα 6 γκολ, σκοράροντας 2 από αυτά ενώ έδωσε και 3 ασίστ.
Στο αγωνιστικό μέρος, το ματς κρίθηκε από το πρώτο 45λεπτο αφού ο Χάλης είχε καταφέρει να προηγηθεί με 3-0 χάρη.
Η Ζντράβκοβιτς άνοιξε το σκορ στο 5′ με σουτ, ενώ με τον ίδιο τρόπο στο 9′ η Μανιαδή διπλασίασε τα τέρματα. Με ακόμα ένα γκολ από τη Ζντράβκοβιτς στο 41′ έκλεισε το ημίχρονο στο 3-0.
Στο δεύτερο μέρος η τελευταία από σκόρερ έγινε δημιουργός και μοίρασε τρεις ασίστ για τα υπόλοιπα γκολ. Στο 67′ από δική της πάσα η Τζεμανάκη ανέβασε τη διαφορά στο 4-0, με τη Φραγκέδη στο 77′ να γράφει το 5-0 και τη Τζεμανάκη ξανά λίγο μετά στο 80′ το τελικό 6-0.
Διαιτητής: Ζιούτης
Βοηθοί: Μπαταγκιώνη-Μαραγκάκης
Στίλβη: Φιντίας, Βουτσά (65′ λ.τρ. Αράπη), Μαρκουλάκη, Τριανταφύλλου, Μαζανάκη Ελ., Φλέσσα, Σμαριανάκη, Γιαννακού, Κουτσουκλάκη, Αγγελάκη (46′ λ.τρ.Χούσου), Βάνη.
Χάλης (Δημήτρης Καπανέρης-Κώστας Βερναδάκης): Χαραλαμπάκη (54′ Χατζηγρηγοράκη), Μαρκογιαννάκη Α. (54′ Γαλανάκη), Καυλαρή, Χατζηγρηγοράκη Ευ. (70′ Λύκου), Κοντζαμπασάκη, Αλιγιζάκη, Μαλαδάκη, Μαρκογιαννάκη Ελ. (73′ Μπατάκη), Μανιαδή, Ζντράβκοβιτς, Φραγκέδη.






