Εγκρίθηκε η έκτακτη επιχορήγηση! Δεν κλείνει το κολυμβητήριο το χειμώνα

Γενικά Θέματα 6 Δεκεμβρίου 2016, 19:52

Εγκρίθηκε η έκτακτη επιχορήγηση για πετρέλαιο για τις ανάγκες του κολυμβητηρίου Χανίων για τους επόμενους μήνες που ακολουθούν όπως κάνει γνωστό ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ο οποίος δίνει στη δημοσιότητα την επιστολή που απέστειλε στον Υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη και τον Γεν. Γραμματέα Αθλητισμού Ιούλιο Συναδινό, τους οποίους και ευχαριστεί.

Η έκτακτη επιχορήγηση είναι ύψους 30.000 ευρώ, ποσό που κρίνεται επαρκές ώστε να καλύψει τις υποχρεώσεις για να παραμείνει ανοικτό το κολυμβητήριο καθ’ όλη τη διάρκεια του χειμώνα. Το γεγονός αυτό καταγράφεται και ως… ιστορικό, καθώς μετά από πολλά χρόνια η 50άρα πισίνα δεν πρόκειται να κλείσει το χειμώνα!

Η επιστολή του Ναυτικού Ομίλου έχει ως εξής:

Προς
Υφυπουργό Αθλητισμού κο Γεώργιο Βασιλειάδη
Γεν. Γραμματέα Αθλητισμού κο Ιούλιο Συναδινό

Ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων, μετά από σχετική ενημέρωση από το ΕΑΚ Χανίων για την έκτακτη επιχορήγηση για πετρέλαιο για τις ανάγκες του κολυμβητηρίου της πόλης μας, εκτιμώντας την προσπάθεια του Υπουργείου Αθλητισμού θέλει να σας εκφράσει θερμές ευχαριστίες.

Με το επιπλέον ποσό των 30.000€ που εγκρίνατε, θα δοθεί η δυνατότητα στους αθλητές να έχουν καλύτερη προπόνηση και να αγωνιστούν στο κολυμβητήριο του τόπου τους στις επικείμενες ημερίδες και πρωταθλήματα, κι έτσι φέτος μετά από πολλά χρόνια ανάλογου επιπέδου αθλητικές δραστηριότητες δεν θα φιλοξενηθούν σε άλλα κολυμβητήρια εκτός Χανίων.

Αναγνωρίζοντας την προσπάθεια που καταβάλετε για την λειτουργία του κολυμβητηρίου της πόλης μας, θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι κι εμείς θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για την προώθηση και αναβάθμιση του ναυταθλητισμού στον τόπο μας καθώς επίσης και στο μέτρο των δυνατοτήτων μας για την πλήρη λειτουργία της αθλητικής εγκατάστασης.

Σας ευχαριστούμε

Με τιμή,

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Η Πρόεδρος Χαρούλα Πράπα Μυλωνάκη

Η Γεν. Γραμματέας Ευαγγελία Κρασαδάκη Μητσοτάκη

karta antonis garden
craft coffee bar
arcana