Εγκρίθηκε η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου

ΟΦΗ | 19 Δεκεμβρίου 2019, 23:03

Αυξάνεται κατά ενάμιση εκατομμύριο ευρώ το μετοχικό κεφάλαιο της ΠΑΕ ΟΦΗ σύμφωνα με την απόφαση της έκτακτης Γ.Σ.

Έκτακτη γενική συνέλευση της ΠΑΕ ΟΦΗ πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων του γηπέδου “Θεόδωρος Βαρδινογιάννης”. Από αυτήν προέκυψε η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου κατά ενάμιση εκατομμύριο ευρώ καθώς και η εναρμόνιση του καταστατικού της Κρητικής ΠΑΕ.

Η σχετική ενημέρωση για τις αποφάσεις της έκτακτης γενικής συνέλευσης:

«Ολοκληρώθηκε η έκτακτη Γ.Σ. της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, η οποία έλαβε χώρα στην αίθουσα συνεδριάσεων του γηπέδου “Θ. Βαρδινογιάννης”. Πρώτο θέμα της ημερήσιας διάταξης ήταν η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ύψους 1,5 εκ. ευρώ, με δικαίωμα προτίμησης στους μετόχους της εταιρίας, η οποία εγκρίθηκε.

Υπέρ της αύξησης του Μ.Κ. ψήφισαν οι μέτοχοι: κ. Μιχαήλ Μπούσης, Ερασιτέχνης ΟΦΗ δια του προέδρου του, κ. Ιωάννη Δανδάλη, κ. Μιχαήλ Μυλωνάκης, “Καραντινός Κ. – Μυλωνάκης Μ. Ο.Ε”, “Μυλωνάκης Α.Ε”.

Κατά της έκτακτης αύξησης Μ.Κ. ψήφισαν οι μέτοχοι: κα. Βασιλική Τυροβόλη Παλυβού, κ. Ευάγγελος Παλυβός, κ. Γρηγόριος Παλυβός.

Το δεύτερο θέμα της ημερήσιας διάταξης που αφορούσε στην εναρμόνιση του καταστατικού της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, σύμφωνα με το νόμο 4548/2018 ψηφίστηκε ομόφωνα.»

Estrella
Minetta top plus
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/blentcoffee

Rabona ad