Εγκρίθηκαν ομόφωνα ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός στη Γ.Σ. της ΕΠΣΧ

Γενικά Θέματα - Τοπικό 28 Ιουνίου 2017, 20:28

Με επιτυχία η νέα διοίκηση της ΕΠΣ Χανίων πραγματοποίησε την πρώτη απολογιστική Γενική Συνέλευση επί των ημερών της, στην οποία εγκρίθηκαν ομόφωνα ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός και ο προϋπολογισμός για την ποδοσφαιρική περίοδο 2017-2018.

Η διαδικασία ξεκίνησε με την τοποθέτηση του επικεφαλής της παράταξης που είχε επικρατήσει στις περσινές εκλογές, Στέλιου Βαρουξάκη, ο οποίος έκανε τον απολογισμό της χρονιάς τονίζοντας ότι η Ένωση φέρθηκε με τιμιότητα σε όλα τα σωματεία και ότι τα όποια λάθη έγιναν δεν ήταν εσκεμμένα.

Geniki Syneleysi Varouxakis

Παράλληλα αποκάλυψε ότι είναι σε καλό δρόμο το θέμα του γηπέδου της Ενώσεως, ενώ και με τα εργομετρικά για όλες τις ομάδες αναμένεται να υπάρξει εξέλιξη σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Geniki Syneleysi3

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Χανίων Κώστας Κωνσταντινίδης καλωσόρισε τους εκπρόσωπους των σωματείων στην «κορυφαία δημοκρατική διαδικασία» και έστειλε όπως χαρακτηριστικά είπε μήνυμα ενότητας, σύμπραξης και κοινής στρατηγικής. Ειδική μνεία έκανε στο Ταμείο Αρωγής Τραυματιζομένων Ποδοσφαιριστών λέγοντας ότι ήταν ένας θεσμός που «τον βρήκαμε, τον αγαπήσαμε και θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να τον διευρύνουμε».

Geniki Syneleysi6

Ο ταμίας του Δ.Σ. Κώστας Φανδριδάκης στη συνέχεια προχώρησε στον οικονομικό απολογισμό και στον προϋπολογισμό για τη νέα σεζόν, που ενέκριναν ομόφωνα τα σωματεία. Όσον αφορά τον προϋπολογισμό ο ταμίας της Ένωσης τόνισε ότι είναι ευέλικτος και συντηρητικός κι έγινε λόγος για προσπάθεια μεγάλων χορηγιών για τα τοπικά πρωταθλήματα.

Geniki Syneleysi2

Η διαδικασία συνεχίστηκε με τα σωματεία ξανά ομόφωνα να εγκρίνουν τις τροποποιήσεις του καταστατικού που αφορούσαν την κατάργηση της προϋπόθεσης του να είναι κάποιος απόφοιτος ΑΕΙ για να μπορεί να είναι πρόεδρος της ΕΠΣΧ, της μείωσης στα 5 χρόνια για κάποιον πρώην ποδοσφαιριστή-προπονητή-διαιτητή που θέλει να συμμετάσχει σε εκλογική διαδικασία της ΕΠΣΧ και της ψήφισης για μείωση της θητείας του Δ.Σ. της Ένωσης σε 12 χρόνια (3 θητείες). Τελευταίο θέμα της ημερήσιας διάταξης η αναγνώριση των νέων σωματείων, Ήφαιστος και ΑΟ Αγίας Μαρίνας.

Geniki Syneleysi4

Μετά την ολοκλήρωση της Γ.Σ. υπήρξε συζήτηση για τη νέα σεζόν, τον τρόπο διεξαγωγής των πρωταθλημάτων και κάποια γραφειοκρατικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ομάδες στην επικύρωση εγγράφων για έκδοση δελτίων, κυρίως αλλοδαπών ποδοσφαιριστών.

Geniki Syneleysi5

 

karta antonis garden