Έγινε ο αγιασμός για τη νέα χρονιά | pics

Νέος Κισσαμικός | 13 Οκτ 2020, 17:05

Πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες ο αγιασμός στον Νέο Κισσαμικό και συγκεκριμένα στο ανδρικό τμήμα και την κ16 που ξεκίνησε επίσης τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο αγιασμός έγινε την περασμένη Τρίτη (6/10), με την ομάδα της Κισσάμου να ενημερώνει σήμερα με σχετική ανάρτηση.

Σε αυτήν αναφέρονται μεταξύ άλλων τα εξής:    

“Ο πολιούχος Άγιος Σπυρίδωνας θα μας ακολουθεί σε κάθε αγώνα και ευχή όλων είναι να έχουμε μια καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία και χωρίς τραυματισμούς φτάνοντας η ομάδα όσο ψηλότερα γίνεται !
Ο πρόεδρος ευχήθηκε στους ποδοσφαιριστές να ζήσουν έντονα το φετινό ταξίδι στο Β’ Τοπικό Χανίων και δουλεύοντας σωστά και πειθαρχημένα κάτω από τις οδηγίες του προπονητή τους Λευτέρη Βεστάκη τα αποτελέσματα θα έρθουν στο γήπεδο!

Ο αντιπρόεδρος συμπλήρωσε ότι το ποδόσφαιρο είναι άθλημα ομαδικό και χαράς , και οι παίκτες μας πρέπει να σέβονται τον κάθε αντίπαλο και με ταπεινότητα θα πετύχουν τους στόχους τους !
Ο κ. Χουδαλακης ευχήθηκε πάνω από όλα υγεία και η διοίκηση είναι διπλα στους ποδοσφαιριστές, καθώς και στο τεχνικό team.

Ο προπονητής δήλωσε ότι δουλέψαμε σε πολύ καλό επίπεδο στην προετοιμασία για 1,5 μήνα και από εδώ και πέρα πρέπει να δείχνουν την δουλειά που έγινε μέσα στον αγωνιστικό χώρο.
Ταβάνι μας είναι η νίκη σε κάθε αγώνα!

Estrella

Rabona ad