Εγιναν οι παρεμβάσεις στα Περβόλια – Ευχαριστήρια σε Δήμο Χανίων και Αστικό ΚΤΕΛ

Χανιά | 5 Νοεμβρίου 2022, 21:11

Συνεπής αποδείχτηκε ο Δήμος Χανίων στις δεσμεύσεις ότι θα προχωρούσε σε παρεμβάσεις για να είναι έτοιμα τα Περβόλια στην πρεμιέρα της Super League 2.

/Bella Pizza

Αυτό επιβεβαιώνει η ομάδα των Χανίων, κάνοντας γνωστό πως εν όψει του πρώτου αγώνα της σεζόν με την Παναχαϊκή έγιναν εργασίες «σε θέματα βελτίωσης αισθητικής και λειτουργικότητας».

Η ανακοίνωση από την ΠΑΕ αναφέρει τα εξής:

Ετοιμα τα Περιβόλια για την πρεμιέρα – Θερμές ευχαριστίες προς τον Δήμο Χανίων
Η ΠΑΕ Χανιά θα ήθελε να εκφράσει τις θερμές της ευχαριστίες προς τον Δήμο Χανίων για τις παρεμβάσεις σε θέματα βελτίωσης αισθητικής και λειτουργικότητας που πραγματοποιήθηκαν τις τελευταίες ημέρες στο Δημοτικό γήπεδο Περιβολίων, το οποίο αύριο Κυριακή (6/11, 15:00) θα φιλοξενήσει τον πρώτο επίσημο αγώνα της ομάδας μας για τη φετινή σεζόν.
Η ΠΑΕ Χανιά θα ήθελε να ευχαριστήσει ιδιαιτέρως τον Δήμαρχο Χανίων κ. Παναγιώτη Σημανδηράκη, καθώς και τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού κ. Στέλιο Μιχαηλάκη, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν άμεσα στο αίτημα για την πραγματοποίηση των εργασιών στην έδρα μας, αποδεικνύοντας εμπράκτως, γι’ ακόμα μια φορά, τη στήριξη τους προς την ομάδα της πόλης μας.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ

Από την άλλη το Αστικό ΚΤΕΛ Χανίων αποφάσισε να διαθέσει λεωφορεία τα οποία θα μετακινούν τον κόσμο από το κέντρο της πόλης (Δημ. Αγορά) προς το γήπεδο Περιβολίων.

Η σχετική ανακοίνωση από την ΠΑΕ:

Λεωφορείο στη διάθεση των φιλάθλων για τα Περιβόλια – Ευχαριστήριο προς το Αστικό ΚΤΕΛ Χανίων
Τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν λεωφορείο του Αστικού ΚΤΕΛ Χανίων για τη μεταφορά τους προς και από το γήπεδο των Περιβολίων θα έχουν οι φίλαθλοι που θα παρακολουθήσουν την πρώτη εντός έδρας αναμέτρηση της ομάδας μας για το πρωτάθλημα της Super League 2, αύριο Κυριακή 5/11 στις 15:00 με αντίπαλο την Παναχαϊκή.
To Αστικό ΚΤΕΛ Χανίων, αναγνωρίζοντας την προσπάθεια της ΠΑΕ Χανιά και θέλοντας να συμβάλει στη συσπείρωση γύρω από την ομάδα της πόλης μας, αποφάσισε να δρομολογήσει λεωφορείο για το γήπεδο των Περιβολίων με αφετηρία την Πλατεία της Δημοτικής Αγοράς.
Η ΠΑΕ Χανιά θέλει να ευχαριστήσει θερμά τη διοίκηση του Αστικού ΚΤΕΛ Χανίων για την πρωτοβουλία της να στηρίξει την ομάδα μας και να εξυπηρετήσει τους φιλάθλους.
Τα δρομολόγια που θα πραγματοποιηθούν είναι τα εξής:
ΔΗΜΟΤ. ΑΓΟΡΑ – ΓΗΠ. ΠΕΡΙΒΟΛΙΩΝ στις 14:15 και
ΓΗΠ. ΠΕΡΙΒΟΛΙΩΝ – ΔΗΜΟΤ. ΑΓΟΡΑ στις 17:00.
ΣΗΜ.: Όσοι από τους φιλάθλους, προκειμένου να παρακολουθήσουν τον αγώνα, χρησιμοποιήσουν κάποια άλλη αστική γραμμή για την μετακίνησή τους από και προς την Δημοτική Αγορά, με την επίδειξη του εισιτηρίου του αγώνα ή του εισιτηρίου διαρκείας θα έχουν έκπτωση 50% στο εισιτήριό τους.

Estrella
10 years theatro
Gyrothalassia
Chania cash
KTEO Κρήτης
Minetta top plus
/blentcoffee

Rabona ad