Εγιναν οι επαφές με Αυγενάκη, Μαρινάκη – Εν αναμονή των ανακοινώσεων

Super League 2 28 Φεβρουαρίου 2023, 21:29

Πραγματοποιήθηκαν οι επαφές στην Super League 2 με τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, καθώς και τον πρόεδρο της Super League 1, Βαγγέλη Μαρινάκη. Αυτό ανακοινώθηκε μετά το πέρας των συναντήσεων από τα μέλη της επιτροπής που συστάθηκε.

/Bella Pizza

Αυτό που προκύπτει είναι πως το αποτέλεσμα των δυο συναντήσεων θα γνωστοποιηθεί (στις ΠΑΕ) στο πλαίσιο της συνεδρίασης τους που είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη.

Στην ανακοίνωσή της η επιτροπή επισημαίνει μεταξύ άλλων ότι στη συνάντηση με τον κ. Αυγενάκη «επιβεβαιώθηκε η ελλιπής ενημέρωση που είχαμε από τη διοίκησή μας, συνέπεια της οποίας ήταν οι εσφαλμένες αποφάσεις που πήραμε ως Λίγκα»…

Σε κάθε περίπτωση στο ΔΣ της Τετάρτης θα προκύψουν τα νεότερα τόσο για τα χρήματα που προορίζονται να διατεθούν προς τις ομάδες της κατηγορίας, όσο και σε ό,τι αφορά για την επανέναρξη του πρωταθλήματος που δεν αποκλείεται να σημάνει το προσεχές Σαββατοκύριακο.

Η ανακοίνωση από την ειδική επιτροπή της Super League 2 έχει ως εξής:

«Η Ειδική Επιτροπή της Super League 2 είχε σήμερα Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2023, επαφές με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη και με τον πρόεδρο της Super League 1, Βαγγέλη Μαρινάκη, προκειμένου να εξευρεθεί λύση γύρω από την άμεση επανεκκίνηση του πρωταθλήματος, τη διασφάλιση της αξιοπιστίας του και την εξασφάλιση των απαραίτητων πόρων για τη βιωσιμότητα και την ανταγωνιστικότητα των ΠΑΕ.

Στη συνάντηση με τον κ. Αυγενάκη, ενημερωθήκαμε επακριβώς για τις λεπτομέρειες των δύο συναντήσεων με τους επικεφαλής των Λιγκών στις 23 και 31 Ιανουαρίου, γύρω από τα κριτήρια και την κατανομή της χρηματοδότησης από τον μόνιμο μηχανισμό ενίσχυσης του αθλητισμού, μέσω της φορολογίας των κερδών των παικτών τυχερών παιγνίων.

Επιβεβαιώθηκε η ελλιπής ενημέρωση που είχαμε από τη διοίκησή μας, συνέπεια της οποίας ήταν οι εσφαλμένες αποφάσεις που πήραμε ως Λίγκα. Διαπιστώθηκε η διάθεση της Πολιτείας να σταθεί αρωγός, αρκεί να τηρούνται με συνέπεια όσα συμφωνούνται.

Στο ίδιο πλαίσιο κινήθηκε και η συζήτηση με τον κ. Μαρινάκη. Πρόθεση της Super League 1 είναι η στήριξη όλων των μερών του ποδοσφαίρου και η συνολική αναβάθμισή του, υπό προϋποθέσεις διαφάνειας.

Αναλυτικότερα θα ενημερωθούν οι 30 ΠΑΕ μέλη μας στην αυριανή συνεδρίαση του ΔΣ στις 12:30 το μεσημέρι.

Άρης Παλτόγλου (ΠΑΕ Αιγάλεω)
Βίκτωρ Τσιολέκας (Athens Kallithea)
Δημήτρης Παπαδημητρίου (ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας)
Αλέξης Παπακωνσταντίνου (ΠΑΕ Νίκη Βόλου)
Αντώνης Ροκάκης (ΠΑΕ Χανιά)

Η ανακοίνωση της Ειδικής Επιτροπής της SL2.»

Estrella
10 years theatro
Gyrothalassia
Minetta top plus
KTEO Κρήτης
/blentcoffee
Poppies sexy show club

Rabona ad