Εγγραφές στο Gillette Unileague 5×5

Ποδόσφαιρο 29 Οκτωβρίου 2017, 22:20

Οι εγγραφές συνεχίζονται στην μεγαλύτερη διοργάνωση 5x5 στην Ελλάδα, Gillette Unileague! Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Φοιτητών & Σπουδαστών διεξάγεται για 17η χρονιά και ο μέγας χορηγός επιφυλάσσει ένα i-pad για κάθε παίκτη της Πανελλήνιας Πρωταθλήτριας και αυτόματο δικαίωμα συμμετοχής της ομάδας στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Unileague Euro 2018.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Το πρωτάθλημα διεξάγεται φέτος σε 12 πόλεις, ανάμεσα στις οποίες είναι και τα Χανιά.

Ειδικότερα, οι πόλεις όπου θα διεξαχθεί είναι οι εξής: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Βόλο, Λάρισα, Ιωάννινα, Πάτρα, Ηράκλειο, Ρέθυμνο, Χανιά, Αγρίνιο, Κέρκυρα και Σπάρτη. Σημειώνεται πως ο νικητής κάθε πόλης φιλοξενείται με όλα τα έξοδα πληρωμένα στην φαντασμαγορική Πανελλήνια τελική φάση στον Βόλο!

Το Gillette Unileague Euro 2018 θα φιλοξενήσει τις πρωταθλήτριες ομάδες από 10 χώρες: Ελλάδα, Γερμανία, Πορτογαλία, Τουρκία, Ιταλία, Ισπανία, Σλοβακία, Τσεχία, Σλοβενία, Ρωσία. Αξίζει να σημειωθεί πως το Σάββατο που πέρασε, στις 21 Οκτωβρίου, η Ελλάδα φιλοξένησε το 1ο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Gillette Unileague με το τρόπαιο τελικά να ταξιδεύει στο Καϊζερσλάουτερν της Γερμανίας καθώς η Bolzing FC στέφθηκε πρωταθλήτρια σε μία απίστευτη διοργάνωση.

Ας μην χάσει την ευκαιρία κανένας φοιτητής! Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Φοιτητών & Σπουδαστών χρυσός χορηγός είναι η Old Spice ενώ επίσης την διοργάνωση στηρίζει και η Umbro, το Vodafone CU, η ANEK LINES, το www.ekdromi.gr, το iyouth.gr και η NIKON Δαμκαλίδης.

Πληροφορίες και δηλώσεις ως 16/11 στο 6936030100 και στο www.unileague.gr.

Χορηγός επικοινωνίας είναι το athlitiko.

 

Estrella
Papantonakis Cards