Εγγραφές στην GK Goalkeeper Academy

Ποδόσφαιρο 25 Αυγούστου 2023, 16:01

Η νέα σεζόν φέρνει… νέες εγγραφές στην GK Goalkeeper Academy.

Μετά την μεγάλη επιτυχία που σημείωσε το ”2ο Παγκρήτιο Camp Τερματοφυλάκων”, το οποίο ήταν το μεγαλύτερο Camp για goalkeepers στην ποδοσφαιρική ιστορία της Κρήτης, οι εγγραφές για τη χειμερινή περίοδο “τρέχουν” ήδη.

Η ανακοίνωση από τους υπευθύνους:

GK Goalkeeper Academy 2023-24: Το πληρέστερο πρόγραμμα εκπαίδευσης τερματοφυλάκων είναι εδώ – Αρχισαν οι εγγραφές

Η ποδοσφαιρική σεζόν 2023-24 άρχισε και η GK Goalkeeper Academy επιστρέφει πιο δυναμικά από ποτέ στο καθημερινό πρόγραμμα προπονήσεων. Στόχος της Ακαδημίας είναι να προσφέρει για μία ακόμη χρονιά κορυφαίου επιπέδου εκπαίδευση σε όλους τους νεαρούς, αλλά και επαγγελματίες τερματοφύλακες των Χανίων, αλλά και των υπόλοιπων Νομών της Κρήτης.

Μετά την τεράστια επιτυχία που σημείωσε το ”2ο Παγκρήτιο Camp Τερματοφυλάκων”, το οποίο ήταν το μεγαλύτερο Camp για goalkeepers στην ποδοσφαιρική ιστορία της Κρήτης, αλλά και την καλοκαιρινή προετοιμασία, οι εγγραφές για τη χειμερινή περίοδο τρέχουν ήδη!

H GK Goalkeeper Academy, ιδρυτικό μέλος του Πανελλήνιου Δικτύου Τερματοφυλάκων, παρέχει εξειδικευμένη εκπαίδευση για τη θέση του τερματοφύλακα σε αθλητές και αθλήτριες, παράλληλα με την παρουσία τους στις ομάδες τους.

Οι goalkeepers αξιολογούνται καθημερινά από το εξειδικευμένο τεχνικό επιτελείο της Ακαδημίας, που αποτελείται από διπλωματούχους προπονητές και γυμναστή. Οι κορυφαίοι τερματοφύλακες έχουν τη δυνατότητα να δοκιμαστούν σε μεγάλους συλλόγους του εξωτερικού.

Αναλυτικά, οι παροχές της GK Goalkeeper Academy:

• Προπόνηση τερματοφυλάκων
• Αξιολόγηση τερματοφυλάκων
• Goalkeeper analysis
• Συνεργασία με Αθλητικό Διατροφολόγο
• Συνεργασία με Αθλητική Ψυχολόγο
• Δοκιμαστικά στο εξωτερικό
• Camps
• Σεμινάρια / Webinars

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές οι τρόποι επικοινωνίας είναι οι εξής:

6983054663 (και μέσω WhatsApp & Viber)
[email protected]
Με μήνυμα στις επίσημες σελίδες της GK Goalkeeper Academy σε Facebook και Instagram

Estrella

Rabona ad