Εφυγε ποδοσφαιριστής… επιστρέφει τιμ μάνατζερ

Super League 1 27 Μαΐου 2021, 17:42

Επιστροφή στο Περιστέρι για λογαριασμό του Ατρόμητου για τον Εντουάρντο Μπρίτο.

Ο 39χρονος Βραζιλιάνος ολοκληρώνει όπως φαίνεται την θητεία του σαν ποδοσφαιριστής, αναλαμβάνοντας νέα πόστα. Ειδικότερα, όπως ανακοινώθηκε, αναλαμβάνει την θέση του τιμ μάνατζερ στην ομάδα του Ατρόμητου, την οποία υπηρέτησε από την σεζόν 2008-9 μέχρι και το καλοκαίρι του 2017 μετρώντας ουκ ολίγες συμμετοχές…

Τελευταίος σταθμός στην ποδοσφαιρική καριέρα του Μπρίτο ήταν η ομάδα της Τρίγλιας στο πρωτάθλημα της Football League.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Νέος team manager της ομάδας ο Εντουάρντο Μπρίτο

Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει με μεγάλη χαρά την επιστροφή του Εντουάρντο Μπρίτο.

Ο Βραζιλιάνος που είναι ο κορυφαίος σε συμμετοχές και γκολ παίκτης που έχει φορέσει τη φανέλα του Ατρομήτου, επιστρέφει στην ομάδα και ειδικότερα στο αγωνιστικό τμήμα.

Ο Μπρίτο από τη νέα αγωνιστική σεζόν αναλαμβάνει τη θέση του Team Manager, με τον Νίκο Λαζαρίδη να μετακινείται στις ακαδημίες.

Ο Λαζαρίδης που έχει ολοκληρώσει το δίπλωμα UEFA C, αναλαμβάνει τη θέση του διοικητικού υπευθύνου ακαδημιών της ομάδας δίπλα στον Γιώργο Κορακάκη που κατέχει τις θέσεις του τεχνικού διευθυντή ακαδημιών και προπονητή U19.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο Εντουάρντο Μπρίτο ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στον Ατρόμητο. Νιώθω ότι γυρνάω στην ποδοσφαιρική μου οικογένεια, σε ένα σύλλογο που γνωρίζω πολύ καλά όλα τα παιδιά. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο κ. Σπανό για την πρόταση που μου έκανε και θέλω να τον διαβεβαιώσω ότι θα βάλω τα δυνατά μου από το νέο αυτό πόστο της ομάδας. Χαίρομαι πολύ που θα συνεργαστώ και πάλι με τον τεχνικό διευθυντή κ. Αγγελόπουλο αφού ήταν εκείνος που με έφερε στην ομάδα και ήταν πάντα δίπλα μας. Ακόμα είμαι πολύ χαρούμενος που θα βρω στην ομάδα και τον Χαβιέ Ούμπιδες, με τον οποίο θα κάνουμε ακόμη περισσότερα στα τόσα πολλά που έχει πετύχει η ομάδα μέχρι σήμερα. Τέλος θέλω να καλέσω τον κόσμο του Ατρομήτου, που τόσο πολύ με έχει αγαπήσει, να είναι δίπλα στην ομάδα και να μας στηρίξει τη νέα σεζόν ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας».

 

Estrella
Minetta Car Pack
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/blentcoffee

Rabona ad