Εφυγε ο Νικοπολίδης όταν ρωτήθηκε για τα προβλήματα της SL2

Super League 2 8 Ιανουαρίου 2023, 18:44

Δίνοντας την απάντηση πως δεν θέλει να κάνει κανένα σχόλιο, ο Αντώνης Νικοπολίδης σηκώθηκε από την καρέκλα του και αποχώρησε από τη συνέντευξη Τύπου μετά από ερώτηση που δέχτηκε να σχολιάσει τα όσα συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό στη Super League 2.

/Bella Pizza

«Δεν θέλω να κάνω κανένα σχόλιο. Γεια σας, ευχαριστώ», ήταν η χαρακτηριστική τοποθέτηση από τον προπονητή της Προοδευτικής, ο οποίος γενικότερα ήταν λιγομίλητος στο σχολιασμό του για το παιχνίδι και την ήττα της ομάδας του από τα Χανιά.

Δείτε το σχετικό βίντεο στο τέλος του.

Στις δηλώσεις του τόνισε ότι, «νομίζω ότι το πιο σημαντικό ήταν η στιγμή που δεχτήκαμε τα δύο γκολ, στο 6ο λεπτό και στο 56ο. Αυτό λειτούργησε αρνητικά για μας, παρόλα αυτά προσπαθήσαμε να ελέγξουμε το παιχνίδι και κυρίως με κατοχή μπάλας. Βγήκαμε με αρκετές προϋποθέσεις για να μπορέσουμε να ισοφαρίσουμε. Στο 56’ όταν έγινε το 2-0 νόμιζω ότι δεν είχαμε τις δυνάμεις και την ψυχολογία για ν’ αντιδράσουμε παρά την προσπάθεια που κάνανε τα παιδιά».

Για το δύσκολο έργο της Προοδευτικής στη συνέχεια, αλλά και το δικό του: «Είναι δύσκολα, το ξέραμε από την αρχή ότι είναι δύσκολα. Πιστεύω όμως ότι μέσα σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο θα μπορέσουμε να ενισχυθούμε ώστε να ξεπεράσουμε την βαθμολογική δυσκολία στην οποία βρισκόμαστε τώρα».

Για τα Χανιά: «Νομίζω ότι έκαναν ένα καλό παιχνίδι απέναντι μας. Δείχνουν μία ομάδα η οποία είναι σε καλή κατάσταση. Δε γνωρίζω πάρα πολλά, αλλά μόνο ότι κατάφεραν να ενισχυθούν το τελευταίο διάστημα με αρκετούς παίκτες κι αυτό τους δίνει ένα αβαντάζ».

 

Estrella
10 years theatro
Gyrothalassia
Minetta top plus
KTEO Κρήτης
/blentcoffee

Rabona ad