Εφυγε ο Δερμιτζάκης ενώ ο Ολιμπά… παραμένει

Πλατανιάς | 2 Φεβρουαρίου 2016, 13:06

Παρότι ο Γιάννης Δερμιτζάκης βρέθηκε στο Μάλεμε και δοκιμάστηκε από τον Πλατανιά, η μεταγραφή του δεν θα προχωρήσει.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Η τελική απόφαση του Πλατανιά για τον τερματοφύλακα που έμεινε ελεύθερος από τον Εργοτέλη ήταν να μην προχωρήσει σε συνεργασία μαζί του κι έτσι η χανιώτικη ομάδα συνεχίζει με τους Σωτηρίου και Κοκκαλά. Ο Δερμιτζάκης βρέθηκε για καμία δεκαριά ημέρες στο Μάλεμε όπου ουσιαστικά τέλεσε υπό δοκιμή από τους “ερυθρολεύκους”.

Από εκεί και πέρα, να σημειωθεί ότι μέχρι στιγμής όπως αποδεικνύουν τα γεγονότα δεν έχει βρεθεί λύση με τη λύση του συμβολαίου του Κέβιν Ολιμπά. Μάλιστα, οι σχέσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές βρίσκονται σε τεντωμένο σκοινί και είναι οι χειρότερες που θα μπορούσαν αυτή την περίοδο.

Όπως αναφέρουν σήμερα τα “Χανιώτικα Νέα”, ο Πλατανιάς πρότεινε στον Ολιμπά να συνέχιζε την καριέρα του σε σύλλογο της Β’ κατηγορίας της Τουρκίας αλλά εκείνος αρνήθηκε ενώ όπως αποδεικνύεται και παρά την μεγάλη επιμονή από πλευράς Πλατανιά δεν έχει μπορέσει να βρεθεί λύση για να αποδεσμευτεί. Αυτό συνεπάγεται ότι ο Ολιμπά που έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2017, συνεχίζει τουλάχιστον μέχρι το τέλος αυτής της σεζόν να παραμένει στην ομάδα αν και ουσιαστικά θεωρείται ξένο σώμα και δεν μπορεί να υπολογίζεται. 

Estrella