Εφτασε τις 5 νίκες η Κορωνίδα

Κορωνίδα Ασπάλαθος | 20 Μαρτίου 2022, 19:41

Σε ένα ματς χωρίς ιδιαίτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον, η Κορωνίδα επικράτησε με το φτωχό αλλά αρκετό 1-0 σε σκορ και φάσεις παιχνίδι, του Ασπάλαθου.

Oinolatris

Στο πρώτο μέρος του παιχνιδιού οι ομάδες προσπάθησαν να απειλήσουν χωρίς ωστόσο να υπάρξει κάποια μεγάλη ευκαιρία για κάποιο τέρμα. Άξιο αναφοράς μονάχα μια δυνατή εκτέλεση φάουλ για την ομάδα του Ασπαλάθου ύστερα από μία περίτεχνη ενέργεια του Καντηλιεράκη λίγο έξω από την περιοχή του Βολάνη.

Στο δέυτερο μέρος και ενώ οι γηπεδούχοι έδειχναν περισσότερο απειλητικοί, ο Ρεβελάκης Π. στο 65′ με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή, δεν άφησε περιθώρια στον Μαστοράκη και έβαλε μπροστά την ομάδα του Βάμου.

Ο Ασπάλαθος προσπάθησε να αντιδράσει αλλά αυτό μέχρι το 70′, καθώς σε εκείνο το λεπτό ο Κορδολαίμης αντίκρισε την απευθείας κόκκινη κάρτα για εξύβριση.

Η μεγαλύτερη στιγμή για τον Ασπάλαθο ήταν το σουτ του Καρούσου στο 65′, το οποίο σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Διαιτητής: Βράγκου
Βοηθοί: Κεζέμπογλου – Σακελλαρίδης

Ασπάλαθος: Μαστοράκης, Χατζής, Φουντουλάκης (46′ Κούκουρας, 65′ Πλανάς), Κονιδάκης, Μανουσέλης (65′ Τσίγκος), Σμύρης, Τομίδης, Καντηλιεράκης (60′ Καρούσος), Κουτσουπάκης (65′ Μαρακάκης), Κορδολαίμης, Βαρουξάκης (65′ Καραμπέτσος)

Κορωνίδα (Λεωνίδας Πιπεράκης): Βολάνης, Ρεβελάκης Ι., Παπαδάκης, Κακατσάκης, Ρεβελάκης Π., Βαρδάκης, Παπαδογιαννάκης, Κισσαμιτάκης, Τρούλος, Ασλανίδης, Ρεβελάκης Μ. (70′ Γουνάκης)

Estrella

Digital Print Shop
Papantonakis Cards
Crepaland Greece
Ζakroshoes
Crepe Factory Chania

Rabona ad