Εφτασε η στιγμή για τον Παπαστάμο

Κολύμβηση | 26 Ιουνίου 2017, 11:55

Εφτασε η στιγμή για την πολύ σημαντική συμμετοχή για τον Απόστολο Παπαστάμο στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κολύμβησης Εφήβων / Νεανίδων που θα διεξαχθεί στη Νετάνια του Ισραήλ.

Ο Χανιώτης κολυμβητής (φωτ.) θα λάβει μέρος στα δύο αγωνίσματα που… ειδικεύεται και δεν είναι άλλα από τα 200 και 400μ. μικτή ατομική, προσβλέποντας στους πιο γρήγορους χρόνους. Στόχος είναι να μπορέσει να φτάσει ει δυνατόν στον τελικό, πράγμα βέβαια εξαιρετικά δύσκολο. Στο πλευρό του και ο προπονητής του, Κώστας Τζιλιβάκης, που είναι συνοδός μαζί με συνάδελφό του, Γιώργο Μανιάτη, της ελληνικής αποστολής.

Η πρεμιέρα του πρωταθλήματος είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη 28 Ιουνίου ενώ η λήξη έχει οριστεί για την Κυριακή 2 Ιουλίου.

Υπενθυμίζεται πως η αποστολή της Εθνικής ομάδας είναι η εξής:

Μέτσιου Φωτεινή (ΑΕ Χαϊδαρίου), Ντάνος Νικόλαος (ΑΟ Κολωνού), Παυλοπούλου Νικολέττα (ΑΟ Ωκεανός), Θώμογλου Σάββας (ΑΣ Αρης), Ασπουγαλής Αρκάδιος-Γεώργιος (ΚΣ Σέρρες 2000), Λουκαρέα Σταυρούλα (ΝΟ Καλαμάτας), Παπαστάμος Απόστολος (ΝΟ Χανίων), Μπολάνος Παπαγιώτης (Ολυμπιακός), Αρνάκη Ολγα (ΠΑΟΚ), Κοντογεώργου Ελένη (ΣΚ Ροή).

karta antonis garden