Εφτασε η στιγμή για ΠΑΟΚ και Ξάνθη στην Επιτροπή Εφέσεων!

Super League 1 1 Δεκεμβρίου 2020, 17:18

Την επόμενη Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου πρόκειται να συζητηθεί στην Επιτροπή Εφέσεων η υπόθεση για ΠΑΟΚ και Ξάνθη σχετικά με το θέμα της πολυιδιοκτησίας.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Μετά τον ορισμό της επιτροπής, διαδικασία που ολοκληρώθηκε πριν από λίγες ημέρες, ορίζεται λοιπόν η πιο σημαντική υπόθεση, που απασχόλησε το ελληνικό ποδόσφαιρο για την χρονιά που φεύγει!

Μια υπόθεση που τράβηξε μέχρι και το CAS, όπου προέκυψε ότι “αθωώθηκε” μεν ο ΠΑΟΚ, όχι όμως και… η Ξάνθη η οποία κατέληξε να υποβιβάζεται! Ενδιαφέρον παρουσιάζει εφόσον η απόφαση προκύψει να είναι αθωωτική για την Ξάνθη, τι αυτό θα συνεπάγεται, αλλά επί της ουσίας διαφαίνεται ότι αυτό θα την αφορά μόνο από ηθικής πλευράς, καθώς από ουσιαστικής είναι αδύνατο να επιστρέψει πλέον στην Σούπερ Λιγκ, άρα καλείται φέτος να διεκδικήσει την άνοδο μέσω της συμμετοχής της στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2…

Η σχετική ανακοίνωση για την εκδίκαση της υπόθεσης από την Επιτροπή Εφέσεων αναφέρει τα εξής:

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΦΕΣΕΩΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 09/12/2020, ΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΑΙ ΩΡΑ 15:00

ΕΚΘΕΜΑ

Έφεσεις 1) της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατά της υπ΄αριθμ. 95/2020 απόφασης του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της SUPER LEAGUE 1 ΕΛΛΑΔΑ και 2) της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κατά α) της υπ΄αριθμ. 9 5/2020 απόφασης του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της SUPER LEAGUE 1 ΕΛΛΑΔΑ β) της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και γ) της ΠΑΕ ΑΟ ΞΑΝΘΗ.

Estrella
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/psiloritischania