Εφτασε η ώρα για το πρώτο φιλικό

Πλατανιάς | 18 Ιουλίου 2017, 23:18

Εφτασε η στιγμή για το πρώτο φιλικό του Πλατανιά στην περίοδο της προετοιμασίας, καθώς στις 6.30 το απόγευμα της Τετάρτης, η νέα ομάδα του Γιώργου Παράσχου θα αντιμετωπίσει στη Σόφια την ισραηλινή Χάποελ Ασκελόν.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Πρόκειται για την ομάδα στην οποία αγωνίζεται ο Σέρβος Μπράνισλαβ Γιοβάνοβιτς, όπου ο Πλατανιάς ενδιαφέρθηκε για την περίπτωσή του αλλά τελικά η μεταγραφή “ναυάγησε” με συνέπεια τελικά να καταλήξει στη λύση του Κλαβίντ Ντικαμονά.

Το φιλικό, λοιπόν, είναι το πρώτο στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τον Πλατανιά και ειδικότερα θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο “Boyana Sports Center”. Σίγουρα, ο Γιώργος Παράσχος αυτό που τον ενδιαφέρει είναι να τσεκάρει την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα του μετά από τρεις σχεδόν εβδομάδες προπονήσεων, ενώ, αναμενόμενα, τα “φώτα” πέφτουν πάνω στους νεοαποκτηθέντες, όπου είναι δύσκολο να πάρουν άπαντες χρόνο συμμετοχής, αφού κάποιοι από αυτούς εντάχθηκαν αργότερα στην προετοιμασία.

Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕΡΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ ΣΤΟ ΠΡΑΒΕΤΣ

Τώρα, σε ό,τι αφορά τη δεύτερη μέρα της προετοιμασίας για τον Πλατανιά στο Πράβετς περιλάμβανε και πάλι διπλή προπόνηση, πρωί και απόγευμα. Το βάρος έπεσε στις ασκήσεις που είχαν ως στόχο την βελτίωση στα τελειώματα των φάσεων, καθώς και στα παιχνίδια τακτικής.

Estrella