Εφηβοι: “Αγγίζει” τον τίτλο το Αρκάδι

Βόλεϊ 7 Φεβρουαρίου 2022, 15:31

Το Αρκάδι μπήκε με ιδανικό τρόπο στο 2022 στο πρωτάθλημα Αγόρια Κ21 (Εφηβοι) της ΕΣΠΕΚ, επικρατώντας στον πρώτο τελικό της ΓΕ Ηρακλείου με 3-0 σετ.

KTEO Κρήτης

Η ρεθυμνιώτικη ομάδα έκανε το πρώτο βήμα για την κατάκτηση του τίτλου, σημειώνοντας την 9η νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια πρωταθλήματος. Να σημειωθεί ότι οι δυο ομάδες αγωνίστηκαν ξανά σε επίσημο παιχνίδι μετά από τις 31 Οκτωβρίου και την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου!

Υπενθυμίζεται ότι στην κανονική περίοδο το Αρκάδι πέτυχε δύο νίκες επί της ΓΕΗ με 3-1 σετ.

Οσον αφορά τον 1ο τελικό παρά το γρήγορο 11-3 του Αρκαδίου η ΓΕΗ “επέστρεψε” αλλά δεν μπόρεσε να ανατρέψει την κατάσταση με το σετ να κλείνει στο 25-21. Στο 2ο σετ το Αρκάδι κυριάρχησε (25-12), για να φτάσει τελικά στο 3-0 με 25-19.

Τα σετ: 25-21, 25-12, 25-19

ΟΚΑ Αρκάδι (Χαραλαμπίδης – Σταυρουλάκης): Αστρινάκης, Μπαρκάτσας, Ανδρεδάκης, Παρασκευόπουλος, Παπαδάκης, Ζουμπουλάκης, Λάσκα, Βαλασάκης, Δραμιτινός, Μαμαλάκης, Τζιράκης, Μπιστόλας.

ΓΕΗ (Καπαρουνάκης): Σουμελίδης, Λουλακάκης, Καλαϊτζής, Γκούφας, Πρασανάκης, Βάζος, Σπιταδάκης, Κούκιας, Λαδουκάκης, Σαλπίγκτης, Μενδρινός, Μαρκόπουλος, Σφακιανάκης, Λουλακάκης Ε.

*Η φωτό και τα στοιχεία του αγώνα είναι από το sportsmagazine.gr

manolikakis
Synagogi

Rabona ad