Εφεση η Επισκοπή για τους βαθμούς με Ρουφ

Επισκοπή | 28 Μαρτίου 2023, 13:46

Το δικαίωμα της έφεσης όπως αναμενόταν, άσκησε η ομάδα της Επισκοπής, προχωρώντας σε έφεση σε βάρος της πρωτόδικης απόφασης με την οποία κατακυρώθηκαν οι βαθμοί στον ΠΑΟ Ρουφ.

/Bella Pizza

Πρόκειται για το παιχνίδι που δεν διεξήχθη στις 4 Ιανουαρίου εξαιτίας της ανάκλησης των δελτίων της Επισκοπής παρότι οι ποδοσφαιριστές της βρέθηκαν στο γήπεδο του Ταύρου!

Σε πρώτο βαθμό η Επισκοπή έχασε το παιχνίδι, με τους βαθμούς να κατακυρώνονται με σκορ 3-0 υπέρ του ΠΑΟ Ρουφ.

Μένει να φανεί τώρα εάν στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ τα δεδομένα θα αλλάξουν και το παιχνίδι θα οριστεί εκ νέου.

Η σχετική ανακοίνωση από την Επισκοπή έχει ως εξής:

Σε έφεση προχώρησε η ΠΑΕ Επισκοπή μετά την πρωτόδικη απόφαση του πρωτοβάθμιου μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου να “μηδενίσει” την ομάδα μας στο ματς που δεν έγινε ποτέ στις 4/1/2023 στο γήπεδο του Ταύρου απέναντι στην ΠΑΕ ΠΑΟ Ρουφ (3-0 υπέρ των γηπεδούχων) εξαιτίας της ανάκλησης των δελτίων που έγινε λόγω οφειλών από Επισκοπή μας,.

Οι ποδοσφαιριστές της Επισκοπής μας περίμεναν στη φυσούνα του προγραμματισθέντος αγώνα ωστόσο οι διαιτητές ειδοποιήθηκαν την ύστατη στιγμή από την ΕΠΟ ότι δεν θα πρέπει να γίνει ο αγώνας αυτός.

Η ΠΑΕ τακτοποίησε τις οφειλές της και πλέον ζητά να τελεστεί ο αγώνας που δεν έγινε ποτέ μετά την προσφυγή της στην δευτεροβάθμια προσμένοντας σε μια δίκαιη απόφαση.

 

Estrella
Papantonakis Cards
Chania cash
Nymfi-Restaurant
KTEO Κρήτης
Minetta top plus
xoriatiko
Poppies sexy show club

Rabona ad