Εφεση από την Καλλιθέα και “όλα ανοικτά” εν όψει τελευταίας αγωνιστικής

Football League | 22 Ιουνίου 2021, 18:21

Σε δεύτερο βαθμό θα ξεκαθαρίσει οριστικά το ζήτημα με τους βαθμούς (6) που "χάθηκαν" από την Καλλιθέα για το παιχνίδι απέναντι στον Αστέρα Βλαχιώτη.

Οπως κάνει γνωστό η αθηναϊκή ομάδα κατατέθηκε έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης και ως εκ τούτου μένει να φανεί ποιο θα είναι το αποτέλεσμα. Το σίγουρο είναι πως εν όψει της τελευταίας αγωνιστικής της Football League, ουσιαστικά μέσα στο “παιχνίδι” της ανόδου παραμένει η Καλλιθέα ενώ κινδυνεύει ακόμα περισσότερο με υποβιβασμό ο Αστέρας Βλαχιώτη.

Η ανακοίνωση από την Καλλιθέα έχει ως εξής:

Κατατέθηκε σήμερα από τον νομικό σύμβουλο της ομάδας μας κύριο Χάρη Γρηγορίου, έφεση κατά της πρωτοδίκης απόφασης, σχετικά με τον αγώνα του πρώτου γύρου με τον με τον Αστέρα Βλαχιώτη.

Μάλιστα, η Καλλιθέα ζήτησε να εκδικαστεί όσο γίνεται ταχύτερα.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά, στο τελευταίο παιχνίδι με το Αιγάλεω είναι στην διάθεσή του Γιάννη Τάτση και ο Γιώργος Καλύβας ο οποίος εξέτισε την ποινή του.

Η ΠΑΕ Καλλιθέα συγχαίρει τον διαιτητή Χρήστο Βεργέτη και τους βοηθούς διαιτητή, Δημήτρη Φίλο και Δημήτρη Βεργέτη, για την αψεγάδιαστη και αλάνθαστη διαιτησία στον αγώνα με τη Νίκη Βόλου.

Estrella
Auto KCS
Minetta top plus
xoriatiko
Papantonakis Cards

Rabona ad