ΕΕΑ: Ουδέν μεμπτό για το ΑΟΧ-Παναχαϊκή 2-0

Χανιά | 29 Ιουνίου 2017, 18:06

Χωρίς κάτι το μεμπτό κρίθηκε από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού το παιχνίδι για το περσινό πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ ανάμεσα στον Α.Ο. Χανιά και την Παναχαϊκή.

Συνολικά, η ΕΕΑ εξέτασε έντεκα υποθέσεις, όπου όλες καταλήγουν στο αρχείο, ελλείψει επαρκών αποδεικτικών στοιχείων. Μία από αυτές αφορούσε και τον Α.Ο. Χανιά για τον αγώνα που είχε δώσει την σεζόν 2015/16 απέναντι στην Παναχαϊκή και πιο συγκεκριμένα στις 7 Νοεμβρίου 2015. Τότε, ο ΑΟΧ είχε επικρατήσει με σκορ 2-0 της ομάδας της Πάτρας, χάρη στα γκολ των Γκέσιου και Δεινόπαπα σε ματς που είχε διεξαχθεί στο Παγκρήτιο Στάδιο.

Οσον αφορά τα υπόλοιπα παιχνίδια για τα οποία συνεδρίασε η ΕΕΑ είναι τα εξής: Πανελευσινιακός – ΠΑΟΚ, Αιγινιακός – Αστέρας Τρίπολης, Αιγινιακός – Απόλλων Σμ., Παναχαϊκή – Λεβαδειακός, Παναχαϊκή – Καλλιθέα, Τρίκαλα – Παναχαϊκή και Παναχαϊκή – Πανελευσινιακός.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕΑ

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού κατά τη σημερινή της συνεδρίαση έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:

Ακρόαση ΠΑΕ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ – ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος.

Η Επιτροπή κρίνει ότι δεν υπάρχουν επαρκή αποδεικτικά στοιχεία ως προς τη χειραγώγηση του συγκεκριμένου αγώνα.

Ακρόαση ΠΑΕ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ – ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος.

Η Επιτροπή κρίνει ότι δεν υπάρχουν επαρκή αποδεικτικά στοιχεία ως προς τη χειραγώγηση του συγκεκριμένου αγώνα.

Ακρόαση ΠΑΕ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ – ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος.

Η Επιτροπή κρίνει ότι δεν υπάρχουν επαρκή αποδεικτικά στοιχεία ως προς τη χειραγώγηση του συγκεκριμένου αγώνα.

Ακρόαση ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ – ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος.

Άνευ αντικειμένου η εξέταση του συγκεκριμένου αγώνα.

Ακρόαση ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ – ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος.

Η Επιτροπή κρίνει ότι: α) δεν υπάρχουν επαρκή αποδεικτικά στοιχεία ως προς τη χειραγώγηση του συγκεκριμένου αγώνα από την ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ, β) είναι άνευ αντικειμένου η εξέταση του συγκεκριμένου αγώνα για την ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ.

Ακρόαση ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ – ΠΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος.

Άνευ αντικειμένου η εξέταση του συγκεκριμένου αγώνα.

Ακρόαση ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ – ΠΑΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος.

ΑΝΑΒΟΛΗ για τις 6-7-17

Ακρόαση ΠΑΕ ΤΡΙΚΑΛΑ – ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος.

Η Επιτροπή κρίνει ότι: α) δεν υπάρχουν επαρκή αποδεικτικά στοιχεία ως προς τη χειραγώγηση του συγκεκριμένου αγώνα από την ΠΑΕ ΤΡΙΚΑΛΑ, β) είναι άνευ αντικειμένου η εξέταση του συγκεκριμένου αγώνα για την ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ.

Ακρόαση ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ – ΠΑΕ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος.

Η Επιτροπή κρίνει ότι: α) δεν υπάρχουν επαρκή αποδεικτικά στοιχεία ως προς τη χειραγώγηση του συγκεκριμένου αγώνα από την ΠΑΕ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ, β) είναι άνευ αντικειμένου η εξέταση του συγκεκριμένου αγώνα για την ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ.

Ακρόαση ΠΑΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ – ΠΑΕ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος.

ΑΝΑΒΟΛΗ για τις 6-7-17

Ακρόαση ΠΑΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ – ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος.

ΑΝΑΒΟΛΗ για τις 6-7-17».

Estrella
/psiloritischania