Έδωσε τερματοφύλακα στην Επισκοπή

Κορωνίς | 1 Σεπτεμβρίου 2016, 19:24

Πριν λίγες ημέρες η Επισκοπή παραχώρησε δανεικό τον τερματοφύλακα Ηλία Χνάρη στην Κορωνίδα και το αντίθετο δρομολόγιο ακολούθησε ο Γιάννης Μανιαδάκης.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο νεαρός τερματοφύλακας, που στις 17 Οκτωβρίου γίνεται 17 ετών, αγωνίστηκε για μία σεζόν στην ομάδα του Βάμου, που τον είχε αποκτήσει από τη Δάφνη. Ουσιαστικά επιστρέφει στην Επισκοπή, αφού ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της ρεθυμνιώτικης ομάδας.

Η ανακοίνωση της Επισκοπής:

Ο ΑΟ Επισκοπής ανακοινώνει την έλευση δύο νεαρών τερματοφυλάκων, του Γιάννη Μανιαδάκη και του Γιώργου Διαλεκτού. Ο Γιάννης Μανιαδάκης έχει γεννηθεί στις 17/10/99 και έχει ύψος 1.86μ. Ποδόσφαιρο πρωτόπαιξε από τα μικρά τμήματα της Επισκοπής. Πέρυσι αγωνιζόταν στην Κορωνίδα Βάμου ενώ το 2015 αγωνίστηκε στη Δάφνη Αποκορώνου.

Ο Γιώργος Διαλεκτός, λίγο πιο έμπειρος, έχοντας γεννηθεί στις 9/3/1995 ενώ έχει ύψος 1.94μ..Πρωτόπαιξε ποδόσφαιρο στην Πράσινη Ακαδημία. Έκτοτε αγωνίστηκε για 4 χρόνια στον Παναρκαδικός, μία χρονιά στον Ποσειδώνα και πέρυσι στον Ρεθυμνιακό.

Οι δηλώσεις του Μανιαδάκη: «Ευχαριστώ τον πρόεδρο κ. Νικολιδάκη που πιστεύει σε μένα. Και ‘γω μέσα από την προσπάθειά μου θα επιδιώξω να τον δικαιώσω. Είμαι πολύ χαρούμενος που γύρισα στην Επισκοπή. Σκοπός μου να δουλέψω δίπλα στα πιο έμπειρα παιδιά για να βρίσκομαι στη διάθεση του προπονητή μου».

 

Estrella