Εδωσαν φιλικά στην Αθήνα νεάνιδες και κορασίδες του ΝΟ Χανίων

Πόλο 30 Ιανουαρίου 2023, 12:58

Φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας στην Αθήνα έδωσαν οι ομάδες πόλο νεανίδων και κορασίδων του Ναυτικού Ομίλου Χανίων.

KTEO Κρήτης

Τα παιχνίδια έγιναν εν όψει της έναρξης για τις νεάνιδες και την συνέχισης στη β’ φάση για τις κορασίδες στα πανελλήνια πρωταθλήματα όπου λαμβάνουν μέρος.

Η ενημέρωση από τον ΝΟ Χανίων έχει ως εξής:

Στην Αθήνα για φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας βρέθηκαν το Σαββατοκύριακο (28, 29/1) οι ομάδες πόλο νεανίδων και κορασίδων του Ναυτικού Ομίλου Χανίων.

Τα κορίτσια είχαν την ευκαιρία να επιβεβαιώσουν την αγωνιστική τους κατάσταση λίγο καιρό πριν από την πραγματοποίηση των επισήμων παιχνιδιών τους, παίζοντας απέναντι στον Αλιμο και τον Εθνικό. Οι κορασίδες προετοιμάζονται άλλωστε για τη συμμετοχή τους στην β’ φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος που είναι προγραμματισμένη για το τριήμερο από 3 μέχρι 5 Μαρτίου, ενώ οι νεάνιδες θα ξεκινήσουν στις 24 Μαρτίου, οπότε και θα δώσουν τα πρώτα τους παιχνίδια για τη φετινή χρονιά.

Ο προπονητής, Γιώργος Κατσουλάκης, έβγαλε τα συμπεράσματά του, έχοντας στη διάθεση του τις εξής αθλήτριες: Βούλγαρη, Γλυνιαδάκη, Γράσσου, Καραδάκη, Κουνδουράκη Αγ., Κουνδουράκη Αικ., Κυριακοπούλου, Λιονάκη, Μαθιουλάκη, Μπασιά, Μπουρδάκη, Πατεράκη, Περδικάκη, Σπιρκόφσκι, Τρουλάκη, Φουράκη, Χαβρέ και Χατζάκη.

Την αποστολή στην Αττική συνόδευσε η πρόεδρος του συλλόγου γονέων του τμήματος πόλο, Τζίνα Λιοτσάκη.

Rabona ad