Εχει και τους διαιτητές “κόντρα”!

Πλατανιάς | 17 Δεκεμβρίου 2017, 1:38

Η διαιτησία στα δυο τελευταία παιχνίδια αποδεικνύεται ένας… έξτρα αντίπαλος για τον Πλατανιά! Στο προηγούμενο με τον Πανιώνιο ήταν ο Τσαμούρης που είδε μόνο αυτός την αποβολή του Κοροβέση και με τον ΠΑΟΚ, ο β’ βοηθός Κουντουρέλης και ο διαιτητής Διαμαντόπουλος.

Αν μη τι άλλο, είναι άδικο αυτή τη στιγμή να δίνει έναν τέτοιο αγώνα ο Πλατανιάς και να έχει ως επιπλέον “αντιπάλους” τους διαιτητές. Οι περιπτώσεις είναι… καραμπινάτες, αφού ο Πλατανιάς στη Νέα Σμύρνη μένει άδικα με 10 παίκτες, ενώ με τον ΠΑΟΚ το γκολ του Γκρζέλτσακ είναι κανονικότατο και έπρεπε να μετρήσει.

Από εκεί και πέρα, ο Διαμαντόπουλος… έκανε τα δικά του σε αυτό το παιχνίδι, παίζοντας 70-30 τον ΠΑΟΚ, διότι όσες φορές χρειάστηκε, ο διαιτητής από την ΕΠΣ Αρκαδίας είτε υποδείκνυε φάουλ για ψύλλου πήδημα υπέρ του, είτε -στον αντίποδα- δεν έδινε για… κανένα λόγο στον Πλατανιά!

Οι διαιτησίες στα δύο τελευταία παιχνίδια είναι πραγματικά πολύ άσχημες για τον Πλατανιά και η ομάδα θα πρέπει με κάποιο τρόπο να παραπονεθεί για να βρει το δίκιο της. Δεν έπρεπε να παίξει με παίκτη λιγότερο στο τελευταίο 20λεπτο με τον Πανιώνιο και από την άλλη εντελώς άδικα δεν κατακυρώνεται το γκολ του Πολωνού με τον ΠΑΟΚ, που όπως αποδείχτηκε, με την ψυχή στο στόμα έφτασε στο νικητήριο γκολ.

Estrella
Auto KCS

Rabona ad