‘Έχασε την ευκαιρία να διπλασιάσει τις νίκες του

Ποσειδών Καμισιανών-Ραπανιανών ΑΕ Κυδωνίας | 8 Οκτωβρίου 2016, 20:40

Την ευκαιρία να "ντουμπλάρει" τις νίκες του στον 2ο όμιλο έχασε ο Ποσειδώνας Καμισιανών-Ραπανιανών που έμεινε στο 2-2 με την ΑΕ Κυδωνίας στον Αλικιανό.

Η ομάδα του Δημήτρη Ανθούση μάλιστα βρέθηκε να προηγείται στο πρώτο τέταρτο του αγώνα με 0-2 χάρη στα γκολ του Τερεζάκη στο 4’ και του Λίκα στο 15’.

Η ΑΕ Κυδωνίας μείωσε στο 25’ σε 1-2 με τον Νικολαΐδη και λίγο αργότερα στο 30’ έχασε πέναλτι με τον Μιχάκη (το απέκρουσε ο Μουστάκας).

Το πέναλτι δόθηκε σε παράβαση που έκανε ο Ψαρουδάκης που αποβλήθηκε στην φάση αυτή.

Τελικά, η Ένωση πήρε τον βαθμό με το γκολ του Γ. Καλογεράκη στο 50’ (2-2), ενώ στο 65’ αποκαταστάθηκε η αριθμητική ισορροπία στο παιχνίδι μετά την αποβολή του Σφυριδάκη.

Διαιτητής:Κουκουράκης
Βοηθοί: Κατσαρός-Κολοκοτρώνης

ΑΕ Κυδωνίας (Νεκτάριος Μπουρμπάκης): Γεωργανάς, Τσιτσιριδάκης, Δημητρογιαννάκης, Σφυριδάκης, Σίνης, Χριστοδουλάκης (44’ Γ. Καλογεράκης), Μιχάκης, Νικολαΐδης (70’ Σάμιος), Κατσουλάκης (80’ Γαλανάκης), Αντ. Καλογεράκης, Λούπου

Ποσειδώνας Καμ./Ραπ. (Δημήτρης Ανθούσης): Μουστάκας, Λίκα (35’ Καβακόπουλος), Κομπογεννητάκης, Τζαγκαράκης, Ντογκρασβίλι (55’ Ράπτης), Μανωλεδάκης, Λιανιδάκης, Ψαρουδάκης, Μουτζούρης, Τερεζάκης (55’ Ράντεφ), Ντούπη

Νεκτάριος Ανδρεαδάκης

Mikel Chania Delivery
Digenakis

Rabona ad