ΕΑΚΗ: Δεν θα παραλάβουμε το έργο αν δεν είναι τέλειο

Στίβος | 10 Μαΐου 2021, 21:42

Η Διοικούσα Επιτροπή του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Ηρακλείου γνωστοποίησε ότι δεν θα παραλάβει το Στάδιο Ελευθερίας αν δεν επιδιορθωθούν οι κακοτεχνίες στο νέο ταρτάν στίβου.

Υπεύθυνοι (ως επιβλέποντες του έργου) του Σταδίου Ελευθερίας είναι το Υφυπουργείο Αθλητισμού και η Τεχνική Υπηρεσία της ΓΓΑ μέχρι να ολοκληρωθούν οι εργασίες. Ειδικότερα, η ανακοίνωση του ΕΑΚΗ αναφέρει επί του θέματος:

«Η Διοικούσα Επιτροπή του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Ηρακλείου ενημερώνει την αθλητική οικογένεια, τα σωματεία, τους αθλητές και τους αθλούμενους, που χρησιμοποιούν το Στάδιο Ελευθερίας, ότι:

➜ Από την πρώτη στιγμή που διαπίστωσε προβλήματα και δείγματα κακοτεχνιών σε κάποια σημεία του νέου ταρτάν στίβου, τα οποία χρίζουν διόρθωσης από τον Εργολάβο, ενημερώθηκαν εγγράφως ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης και οι αρμόδιες υπηρεσίες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

➜ Το Υφυπουργείο Αθλητισμού και η Τεχνική Υπηρεσία της ΓΓΑ, που είναι οι επιβλέποντες το Έργου έως ότου αυτό να ολοκληρωθεί και να παραληφθεί επίσημα, επελήφθησαν άμεσα και δραστικά. Βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία με την ανάδοχο εταιρεία για την άμεση αποκατάσταση του ταρτάν.

➜ Είναι απολύτως ξεκάθαρο πως ο Υφυπουργός Αθλητισμού, η ΓΓΑ και ασφαλώς και εμείς ως ΕΑΚΗ, έχουμε υποχρέωση απέναντι στην κοινωνία και είμαστε αποφασισμένοι να απαιτήσουμε την πλήρη και αυστηρή εφαρμογή όσων προβλέπονται στη συμφωνία ανακατασκευής του Σταδίου Ελευθερίας:

ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ το Έργο, αν το αποτέλεσμα δεν είναι τέλειο. Ένας στίβος χωρίς κακοτεχνίες και προβλήματα, όπως δηλαδή επιθυμούμε και όπως αρμόζει στο Ηράκλειο! Εμπιστευόμαστε την Τεχνική Υπηρεσία η οποία έχει πάρει σαφείς οδηγίες για ένα ασφαλές και σωστά κατασκευασμένο έργο.

Το ανακαινισμένο Στάδιο Ελευθερίας είναι ήδη ένα «στολίδι» για το Ηράκλειο, την Κρήτη, για όλη τη χώρα και την αθλητική οικογένεια και πάνω σε αυτό, δεν χωρά καμία έκπτωση.»

karta antonis garden
JoyMachine

Rabona ad