Έ”χ”ασε την ευκαιρία η Α.Ε. Κυδωνίας

Θύελλα Καλαθενών ΑΕ Κυδωνίας | 21 Ιανουαρίου 2023, 19:13

Δύο σημαντικούς βαθμούς άφησε πίσω της η Α.Ε. Κυδωνίας, να προσπεράσει στην βαθμολογία τον Απόλλωνα, καθώς επίσης να παραμείνει κοντά στις 3 πρώτες θέσεις.

Oinolatris

Η ομάδα του Γιώργου Ριτζάκη αν και προηγήθηκε στο παιχνίδι, δεν μπόρεσε να κρατήσει το υπέρ της 1-0, ούτε να βρει κάποιο δεύτερο τέρμα, αφήνοντας πίσω της δύο βαθμούς.

Ο Κοντορινάκης ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους στο 15ο λεπτό. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Λουβιτάκη Ιωάννη, ο οποίος μάλιστα αποβλήθηκε λίγα λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους.

Στο δεύτερο μέρος, παρά το αριθμητικό πλεονέκτημα που είχαν οι γηπεδούχοι, δεν πέτυχαν κάποιο τέρμα, με την Θύελλα να αποδυκνύει για ακόμη ένα παιχνίδι, πόσο μαχητική ομάδα είναι. Για τους φιλοξενούμενους ήταν το 5ο σερί παιχνίδι που “αγνοούν” την ήττα και δείχνουν ότι δύσκολα θα κινδυνέψουν για την παραμονή τους στην κατηγορία.

Διαιτητής: Κουκουράκης
Βοηθοί: Λογαρίδης – Χατζηδάκης

ΑΕ Κυδωνίας (Γιώργος Ριτζάκης): Βροντάκης, Λεφάκης, Κοπάτσι (70′ Καλογεράκης), Σφυριδάκης (62′ Παρασκευούδης), Σοφούλης, Τρικουνάκης, Κουρομιχελάκης, Κοντορινάκης, Πλατινάκης, Μπούκης (79′ Γιακουμάκης), Μάστορας.

Θύελλα Καλαθενών (Σπύρος Αρτζουχαλτζής): Τσαβαρής, Σιδέρης, Μαργαριτάκης, Κουτσοποδιώτης, Ρενιέρης Β., Ζντράγκοβιτς, Λουβιτάκης Σπ. (71′ Νικηφόρος), Ρενιέρης Ν. (82′ Τζήμος), Ρενιέρης Α., Λουβιτάκης Ι., Λουβιτάκης Εμ..

Estrella
Oneirochora
Digital Print Shop
Group 24 Security
Crepaland Greece
Digenakis
Crepe Factory Chania

Rabona ad