Ε”Χ”ασε τη νίκη μέσα από τα χέρια του ο ΝΟΧ! 7-7 με ΠΑΟΚ

Πόλο 9 Δεκεμβρίου 2017, 18:51

Τη νίκη μέσα από τα χέρια του έχασε στη Θεσσαλονίκη ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ΑΝΕΚ LINES απέναντι στον ΠΑΟΚ, με το τελικό 7-7 να σφραγίζει τις προσπάθειες των δύο ομάδων.

Το τελικό αποτέλεσμα είναι βέβαια θετικό για την ομάδα του Ηλία Μαχαίρα, όμως κρίνοντας από το πώς εξελίχθηκε το ματς, θα μπορούσε κάλλιστα να έχει αναδειχθεί νικήτρια. Είναι χαρακτηριστικό ότι 1.34” πριν από τη λήξη, ο ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES κερδίζει πέναλτι έχοντας την ευκαιρία να σκοράρει το 8-7 που θα του χάριζε κατά πάσα πιθανότητα τη νίκη, αλλά ο Σιορδίλης, που αντικατέστησε τον τραυματία Γαλανίδη, απέκρουσε την εκτέλεση του Βουλγαράκη, με αποτέλεσμα το 7-7 να παραμείνει μέχρι το τέλος.

 

Xaritakis

Ολα αυτά κι ενώ σε όλο το ματς ο ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES βρέθηκε να είναι μπροστά στο σκορ, ξεκινώντας με προβάδισμα 3-0, ενώ το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με 6-4.   

Σε κάθε περίπτωση, ο Ναυτικός Ομιλος φτάνει με αυτή την ισοπαλία τους 5 βαθμούς στο πρωτάθλημα, φέρνοντας το δεύτερο σερί θετικό αποτέλεσμα και πλέον εστιάζει στο επόμενο ματς που ακολουθεί στα Χανιά με αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης για την 9η αγωνιστική.

Τα 8λεπτα: 2-3, 2-3, 2-1, 1-0.

Διαιτητές: Μπιράκης, Κραβαρίτης

ΠΑΟΚ (Πάνος Βέργος): Σιορδίλης, Σαρησάββας 1, Ζάτοβιτς 2, Προσινικλής Ν. 1, Κουλούρης, Μάνος, Τσολακούδης, Μουρατίδης 1, Παυλίδης, Μαξίμοβιτς 2, Τίγκας, Προσινικλής Π., Γαλανίδης, Τάτσης, Μπόλκας.

Ν.Ο. Χανίων ANEK LINES (Ηλίας Μαχαίρας): Λεβεντάκης, Φλώρος, Πολύζος, Παπαδόπουλος, Αγιωργούσης, Πετρόχειλος, Βουλγαράκης 2, Χαριτάκης 2, Μπαριωτάκης 2, Κατσουλάκης 1, Μαραγκουδάκης, Μαζοκοπάκης.

JoyMachine

Rabona ad