Έ”χ”ασε κι άλλο έδαφος ο Γρανίτης, πολύτιμος βαθμός για Άμιλλα

Γρανίτης Άμιλλα | 16 Απριλίου 2016, 21:41

Νέο πολύτιμο έδαφος στη "μάχη" της δεύτερης θέσης έχασε ο Γρανίτης που υποχρεώθηκε σε οδυνηρή εντός έδρας ισοπαλία με την Άμιλλα με σκορ 1-1.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Από την άλλη, η ομάδα του Μοδίου-Γερανίου κατάφερε να αποσπάσει ένα σπουδαίο βαθμό που την οδηγεί στο +3 από τα Περιβόλια (παίζουν αύριο) στη “μάχη” της παραμονής.

Η Άμιλλα κατάφερε να πιάσει… στον ύπνο τους γηπεδούχους αφού προηγήθηκε μόλις στο 1’  με την προβολή του πρώην παίκτη των γηπεδούχων Μπιτσάκη, μετά από την κεφαλιά-πάσα του Μαυρομάτη.

Στο 40’ ο Γρανίτης κέρδισε πέναλτι με τον Παπαδόπουλο. Ο Κισσανάκης ανέλαβε την εκτέλεση και ισοφάρισε σε 1-1, σκορ που δεν άλλαξε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα στο παιχνίδι.

Διαιτητής: Κουρκουμελάκης

Βοηθοί:Κατσαρός-Γαλάνης

Γρανίτης( Γιώργος Μπονατάκης): Ιωακειμίδης, Κυριακάκης, Κουτουλάκης, Μιχελακάκης (20’ λ.τρ. Λόγκο), Παπαδόπουλος, Τζωρτζάκης (20’ λ.τρ. Κστρινάκης), Μπεριάδης (60’ Μαραγκάκης), Ντόι, Κισσανάκης, Δράμι, Κουμανδράκης

Άμιλλα (Μάκης Σωφρόνογλου): Παρασκευόπουλος, Γαλάνης, Τερεζάκης, Νοδάρας (55’ Παππάς), Μαυρομάτης, Λουγιάκης, Κτιστάκης, Βεριβάκης (80’ Παγωνάκης Γ.), Μπιτσάκης (70’ Μαργαριτάκης), Ορνεράκης, Ξενάκης

Νεκτάριος Ανδρεαδάκης

Estrella

pallas""
Papantonakis Cards
Digenakis