Έ”χ”ασαν την ευκαιρία να απομακρυνθούν από την ζώνη υποβιβασμού

Χάλης Φωστήρας | 27 Φεβρουαρίου 2016, 22:14

Σημαντική ευκαιρία για να ξεφύγουν από την ζώνη του υποβιβασμού της Β' κατηγορίας, έχασαν Χάλης και Φωστήρας που ήρθαν ισόπαλοι 3-3 σε ένα ματς, που εκτός από τα έξι γκολ, είχε τέσσερις αποβολές, αλλά και μεγαλη ένταση.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο Σαχμπαζίδης με σουτ από την μεγάλη περιοχή έκανε το 1-0 στο 15’ για τον Χάλη, όμως η απάντηση του Φωστήρα ήταν άμεση καθώς τρία λεπτά αργότερα ισοφάρισε με τον Παλαθούρας με μία ακόμα δική του εκτέλεση φάουλ στο φετινό πρωτάθλημα για το 1-1.

Στο 33’ ο Γ. Ποποδάκης από την πάσα του Παλαθούρα έκανε την ανατροπή για τον Φωστήρα (2-1). Ο Χάλης πέτυχε ωστόσο ανατροπή… στην ανατροπή καθώς ισοφάρισε στο 35’ με τον Μπέιντο με απευθείας φάουλ,  ενώ στο 70’ ο Ηλιάκης έκανε και το 3-2 με κεφαλιά και ενώ λίγο πριν είχε ευκαιρία να προηγηθεί ο Φωστήρας με τον Σταμούλη ο οποίος σημάδεψε το δοκάρι.

Το τελικό 3-3 ήρθε στο 75’. Ο Γ.Ποποδάκης κέρδισε πέναλτι και ο Παλαθούρας που ανέλαβε την εκτέλεση, ήταν εύστοχος για την ισοφάριση.

Στην φάση αυτή αντίκρισε την κόκκινη κάρτα ο Νικολιουδάκης, ενώ ακόμα τρεις κόκκινες είχε ο Φωστήρας, με τους Κουνδουράκη στο 45’, Βεστάκη στο 80’ και Μήτρου με την λήξη του αγώνα.

Ο Φωστήρας έχει παράπονα για ένα πέναλτι πάνω στον Παλαθούρα, αλλά και για την κόκκινη κάρτα που πήρε ο Μήτρου, σε μία σύρραξη που υπήρξε μετά το τέλος του αγώνα, καθώς όπως υποστηρίζουν το ματς τελείωσε… στο 83′.

Διαιτητής:Κανελάκης

Βοηθοί: Μαρνέζος-Μπαντά

Χάλης (Παντελής Μαυρεδάκης): Μπόζης Δ., Γιανναράκης (55’ Κουρνιδάκης),Παλιουδάκης, Νικολιουδάκης, Κελάκης, Σαχμπαζίδης (83’ Τσουπάκης), Κοπάτσι Ν. (50’ Παπαδογιαννάκης), Ηλιάκης, Κοπάτσι Α., Μπέιντο, Μανελάρι

Φωστήρας (Παναγιώτης Παλαθούρας): Τσιρώνης (75’ Σκαμνάκης), Βεστάκης, Κουνδουράκης, Ποποδάκης Γ., Μήτρου, Μαλαμαδάκης, Ποποδάκης Ι., Ξενάκης (55’ Σταμούλης), Τάνταρος, Παλαθούρας, Κατωτικίδης (55’ Αικατερίνης)

Νεκτάριος Ανδρεαδάκης

Estrella

pallas""
Papantonakis Cards
Digenakis
Bio Green 300x250