Δύσκολη αποστολή απέναντι στον ΟΦΗ

Χανιά | 26 Φεβρουαρίου 2017, 12:02

Στο Ηράκλειο μεταφέρεται το ενδιαφέρον για τον Κισσαμικό, ο οποίος στις 3 το μεσημέρι τίθεται αντιμέτωπος του ΟΦΗ στο "Γεντί Κουλέ". Μια δύσκολη αποστολή για την ομάδα του Σπύρου Μπαξεβάνου, που γίνεται δυσκολότερη λόγω των πολλών απουσιών που υπάρχουν.

planakis

Στογιάνοφ, Μπουγαΐδης, Κίκε, Μάντζης, Θέος και Σταθάκης έχουν τεθεί εκτός κι έτσι ο Κισσαμικός αναγκάζεται να δώσει αυτό το πολύ δύσκολο παιχνίδι αντιμετωπίζοντας πάρα πολλά προβλήματα. Σίγουρα, ο ΟΦΗ, που δείχνει να βρίσκει τον καλό εαυτό του τις τελευταίες αγωνιστικές, είναι το φαβορί για τη νίκη και αυτό θα επιδιώξει να επιβεβαιώσει, παραμένοντας κοντά σχετικά στις πρώτες θέσεις.

Από την άλλη, ο Κισσαμικός κερδίζοντας τον Αχαρναϊκό την περασμένη Τετάρτη είναι γεγονός ότι αυτή η νίκη τον βοήθησε ώστε ν’ ανεβάσει την ψυχολογία του και παρατάσσεται απέναντι στον ΟΦΗ χωρίς άγχος, αλλά κι έχοντας ως στόχο να διεκδικήσει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Ενας Κισσαμικός που ξεκινά με βλέψεις γενικώς στο β’ γύρο του πρωταθλήματος, έτσι ώστε να σκαρφαλώσει ψηλότερα στο βαθμολογικό πίνακα.

Υπενθυμίζεται η αποστολή για τον Κισσαμικό, που είναι η εξής: Λαζαρίδης, Πολίτης, Τσερκέζος, Μπολάκης, Γιαλούσης, Παντελάκης, Σελινιωτάκης, Τσοντάκης, Κουρέλλας, Γκούμας, Ψιάνος, Ενγκουέμ, Τιάγκο Σίλβα, Μαρτίνεθ, Ποκόνγκ, Βλάχος, Νικόλτσης, Μίλιτς.

Από την άλλη, ο ΟΦΗ υπολογίζει στους: Δερμιτζάκη, Στρέζο, Κιάσσο, Κώτσιο, Κομεσίδη, Βαλλιάνο, Οστοιτς, Παντίδο, Μητρόπουλο, Χαντί, Πουρτουλίδη, Μπόατεγκ, Μιλοσάβλιεφ, Ράντι, Πάγκαλο, Μάνο, Βουό, Nάστο, Ογκμποε και Βρεττό.

Τον αγώνα θα διευθύνει ο Μαρόπουλος (Μακεδονίας), έχοντας για βοηθούς τους Αϊναλή (Μακεδονίας) και Χριστάκογλου (Χαλκιδικής), ενώ 4ος θα είναι ο Κοκκινάκης (Λασιθίου).

 

karta antonis garden
/psiloritischania