Δύσκολες ώρες για τον Βασίλη Παπαδάκη

Χανιά | 17 Φεβρουαρίου 2023, 17:09

Την απώλεια της αγαπημένης του μητέρας, Ελευθερίας, θρηνεί εδώ και λίγες ώρες ο Χανιώτης προπονητής Βασίλης Παπαδάκης.

/Bella Pizza

Η ΠΑΕ Χανιά εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση για την απώλεια που είχε ο προπονητής της Κ19, αναφέροντας τα εξής:

«Η ΠΑΕ Χανιά εκφράζει τη θλίψη και τα θερμά συλλυπητήριά της προς τον προπονητή της Κ19 της ομάδας μας, Βασίλη Παπαδάκη για την απώλεια της αγαπητής του μητέρας, Ελευθερίας.

O Θεός να αναπαύσει την ψυχή της εκλιπούσης κι ευχόμαστε καλό κουράγιο και δύναμη στον Βασίλη και την οικογένεια του. Σε αυτή την δύσκολη στιγμή, η «οικογένεια» των Χανίων βρίσκεται δίπλα σας.»

Στο πένθος του Βασίλη Παπαδάκη συμμετέχουν και οι ομάδες του Ακρωτηρίου:

«Τα Δ.Σ του Πανακρωτηριακού Α.Ο, της Ένωσης Θύελλα-Καμίνια, των Λεόντων και η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Ακρωτηρίου, εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια και την αμέριστη συμπαράστασή τους στον Τεχνικό Διευθυντή και στον ποδοσφαιριστή-προπονητή της Ακαδημίας μας Βασίλη Παπαδάκη, για την απώλεια της αγαπημένης τους μητέρας και γιαγιάς Ελευθερίας.»

Τα συλλυπητήριά του εξέφρασε και ο Σύνδεσμος Προπονητών: «Η Εκτελεστική Επιτροπή του Συνδέσμου, εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στα μέλη μας κ. Παπαδάκη Βασίλειο και στον γιο του Βασίλη για την απώλεια της αγαπημένης τους μητέρας και γιαγιάς. Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή της εκλιπούσης και να δώσει κουράγιο και δύναμη στην οικογένειά τους».

*Θερμά συλλυπητήρια και από το athlitiko

Estrella
Papantonakis Cards
10 years theatro
Nymfi-Restaurant
Gyrothalassia
KTEO Κρήτης
Minetta top plus
blentcoffee
Poppies sexy show club

Rabona ad