Δύσκολες ώρες για Μ. Παπαδάκη

Μπάσκετ 25 Ιανουαρίου 2021, 16:43

Ο προπονητής της Αναγέννησης Αρκαλοχωρίου, Μύρων Παπαδάκης, θρηνεί για την απώλεια του αγαπημένου του πατέρα Βασίλη, ανθρώπου με μεγάλη συνεισφορά στον χώρο του μπάσκετ.

Ο εκλιπών υπήρξε επί σειρά ετών έφορος στις Ακαδημίες της Εφόδου, έφορος στο ανδρικό τμήμα, καθώς και μέλος του Ερ. ΟΦΗ, όπως τονίζεται στην ανακοίνωση του ΟΦΗ.

Η ανακοίνωση της Αναγέννησης:

Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στον προπονητή της ομάδας μας, Μύρων Παπαδάκη και στους οικείους του, για τον χαμό του αγαπημένου του πατέρα, Βασίλη.

Ο κ. Βασίλης Παπαδάκης υπήρξε για σειρά ετών μια δυναμική παρουσία στις κερκίδες του αθλήματος και η απουσία του θα γίνει αισθητή στον χώρο του κρητικού μπάσκετ.

Ευχόμαστε στην οικογένεια κουράγιο και δύναμη! Οι σκέψεις όλων μας είναι μαζί σας. Καλό παράδεισο

Η ανακοίνωση του ΟΦΗ:

«Η επιτροπή μπάσκετ του συλλόγου εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια της, στην οικογένεια του Μύρων Παπαδάκη για τον θάνατο του αγαπημένου του πατέρα, Βασίλη Παπαδάκη.

Ο Βασίλης Παπαδάκης υπήρξε κατά το παρελθόν επι σειρά ετών έφορος στις Ακαδημίες τις Εφόδου, έφορος στο ανδρικό τμήμα καθώς και μέλος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ. Ο γιος του εκλιπόντος, Μύρων Παπαδάκης υπήρξε αρκετά χρόνια αθλητής μας.

Καλό παράδεισο Βασίλη! Ευχαριστούμε για όλα έχεις προσφέρει στην οικογένεια του ΟΦΗ»

 

karta antonis garden