Δύσκολα τα πράγματα! Παραιτήθηκε ο Μποτσιβάλης και νέο ραντεβού την 1η Φεβρουαρίου

Α.Ο. Χανιά | 12 Ιανουαρίου 2016, 0:50

Δύσκολα τα πράγματα σε σχέση με το μέλλον του Α.Ο.Χανιά! Η Γενική Συνέλευση της 11ης Ιανουρίου όχι μόνο δεν έφερε κανένα αποτέλεσμα αλλά είχε ως συνέπεια την παραίτηση του προέδρου Παναγιώτη Μποτσιβάλη.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Η Γενική Συνέλευση που επρόκειτο να αρχίσει στις 18:00, ξεκίνησε με μιάμιση περίπου ώρα καθυστέρηση, καθώς αναμενόταν περισσότερη απαρτία και δη να εμφανιστούν πρωτίστως, οι μέτοχοι. Όπερ και δεν εγένετο στο βαθμό που ήταν επιθυμητό!

Ο Παναγιώτης Μποτσιβάλης διακρίνοντας την έλλειψη απαρτίας, οδηγήθηκε στην απόφαση, αφενός να παραιτηθεί από το πόστο του προέδρου, αφετέρου να ανακοινώσει ότι θα υπάρξει νέα Γενική Συνέλευση την 1η Φεβρουαρίου, όπου ο ίδιος ελπίζει να εμφανιστούν Χανιώτες που θα θέλουν να συνδράμουν στην ομάδα.

Τώρα, το πώς αυτή η ομάδα, η ομάδα της πόλης έφτασε στο σημείο να μην έχει τη στήριξη των Χανιωτών επιχειρηματιών (και δεν είναι μόνο η κρίση που μπορεί να ληφθεί ως αιτία) είναι ένα θέμα που πρέπει, άμεσα πριν είναι αργά, να απασχολήσει τους καθ’ ύλην αρμόδιους! 

Σε κάθε περίπτωση, η 1η Φεβρουαρίου παρουσιάζεται ως μία …οριακή ημέρα για το μέλλον της ομάδας, παρά το γεγονός ότι ο Παναγιώτης Μποτσιβάλης, στην προσωπική του δήλωση ανέφερε πως η ομάδα είναι προετοιμασμένη να αντιμετωπίσει τις δυσκολίες που θα προκύψουν στο δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος.

Η δήλωση Μποτσιβάλη:

«Δυστυχώς και με λύπη, είμαι αναγκασμένος να ενημερώσω όλη την αθλητική οικογένεια των Χανίων ότι ούτε αυτή τη φορά είχαμε απαρτία στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση, παρότι στην προηγούμενη μου είχαν υποσχεθεί ότι θα έχουμε.

Ευχαριστώ πολύ το φίλαθλο κόσμο της ομάδας που μας έχει στηρίξει μέχρι σήμερα και τους ανακοινώνω πως είμαι αναγκασμένος να υποβάλλω την παραίτησή μου από τη θέση του Προέδρου, ενώ εγώ θα συνεχίσω να στηρίζω στην ομάδα. Σας ενημερώνω πως η ομάδα έχει ήδη προγραμματιστεί για τη συμμετοχή της στο β’ γύρο του πρωταθλήματος. Τα καθήκοντα του Προέδρου προσωρινώς θα ασκούνται από τον Αντιπρόεδρο.

Η νέα Γενική Συνέλευση ορίζεται για τη Δευτέρα 1η Φεβρουαρίου και ελπίζω ότι έως τότε θα εμφανιστούν Χανιώτες να αναλάβουν την τύχη της ιστορικής ομάδας, μίας ομάδας που έχει φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα, μίας ομάδας που αφιερώσαμε χρόνο και χρήμα και καταφέραμε να την νοικοκυρέψουμε. Ενημερωτικά έως σήμερα δεν έχει εμφανιστεί κανείς»

Tα είπε με τους Blue Boys

Να σημειωθεί ότι, όταν ο κ. Μποτσιβάλης υπέβαλλε την παραίτησή του, είχε μια συνομιλία σε πολύ καλό κλίμα, με τους οργανωμένους φίλους της ομάδας, τους Blue Boys. Είναι λογικό οι τελευταίοι να ζητούν εξηγήσεις τόσο για αυτή την απόφαση όσο και για το πού οδηγείται ο σύλλογος! Απάντηση φυσικά δεν ελήφθη, αφού ουδείς γνωρίζει τι μέλλει γενέσθαι… Δυστυχώς…

Να σημειωθεί τέλος, ότι το “παρών” στη Γενική Συνέλευση έδωσε και ο Ηρακλής Νύκταρης, ο οποίος όμως αποχώρησε νωρίς διότι έπρεπε να “πετάξει” για την Αθήνα, αεροπορικώς.

Estrella
Papantonakis Cards

Rabona ad